It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Traficul din Copenhaga la ora 15

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 16

Căte claxoane se aud?

9 comentarii

 1. Neinteresant ;))

 2. La 3:20 nu avea prioritate pietonul ?

 3. care este media vitezei? mi se pare ca la cum mergi ai undeva la 15-20, daca scazi timpul la semafoare tot scoti un 12. Mi se pare foarte tare. Bine asta si pentru ca „neam prostii” aia au facut piste de biciclete?!!! cum sa faci asa ceva ??? 🙁 Pistele aduc o mare siguranta pentru biciclisti.

  • Deci in ziua respectiva am facut 103 km , cu media de 16,7 km,asta fara sa excludem pauzele de hidratare si masa, mai pe scurt prin Copenhaga cred ca creste viteza fata de ce ai zis tu 😉

  • Frumos! Se vedea, așa la ochi, ca ii dai. Cum ziceam pistele și lipsa aglomerării e tare.

 4. *lacrimă la colțul ochiului* Noi o avem pe Firea.

 5. ZegheTank

  Pistele de biciclete se preteaza doar pentru anumite orase care au cum sa largeasca strazile si in primul rand sunt pe un teren cat mai plat. Unde naiba pui tu pista cand ai dealuri, pante, rampe, dar ai pretentii de piste pentru biciclete? Pai n-o sa mearga nimeni la deal, la 30 de grade sau la 3 grade toamana/iarna ca sa se deplaseze niste km pe care ii poti face usor si mult mai rapid cu masina. Am si bicicleta si masina, dar cand e vorba sa te duci din A in B intr-un oras mare cu bicicleta sa rezolvi ce ai de rezolvat iti trece. Ajungi transpirat, obosit si mai trebuie sa te pornesti si cu cel putin 30 minute inainte, ca e clar ca nu ai viteza unei masini. Nici macar cumparaturi nu poti face cu bicicleta, decat niste mizilicuri usoare.

  • Cred ca depinde despre ce oras vorbesti. Am vazut piste de biciclete in Brasov oras de munte si nu doar una doua in Bucuresti oras de campie cu 2-3 dealuri doar. Cat despre largitul strazilor, nu vad de ce ar fi necesar, adica banda unu poate fi transformata in banda de biciclete 😀 stiu in Romania nu prea se doreste asta, de asta avem unele din cele mai poluate orase, etc. Nu au reusit sa faca nici macara banda rezervata de ratb, acuma au reincercat in Militari dar in rest cucu. Astea se intampla pentru ca majoritatea cetatenilor nu si le doresc si atunci guvernanti lucreaza pentru mase sa fie realesi.
   Eu merg cu bicicleta la munca ( mai rar acum, ca de pandemie si de acasa) insa 7Km cu masina poti face si 50-60 de minute cu bicicleta 30 frumos, relaxat. Si da urc si dealul de la palatul parlamentului. La inceput transpiram asa este, si pierdeam timp la dusul de la munca, acum insa am pierdut 9 Kg ma simt mult mai energic si chiar nu transpir decat seara cand bag „goarna” spre casa. Eu am o bicicleta de oras si pe portbagaj am carat lejer baxuri cu apa si alte cumparaturi dar da sigur nu este o masina.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!