It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prin traficul madrilen 3+Dorel & Marcel+Aproape POC

Adăugat de Traffic Madrid
Raportează ca șters! 23

Nu v-am crezut zilele trecute cand mi-ati spus ca exista si Dorel si Marcel. I-am gasit eu, cu obiceiuri, cu tot.

@Ursul Grizonat, sper sa nu te superi pentru plagiat! 🙂

Minusarii care nu justifica… sa stea deoparte. Data viitoare va injur !

11 comentarii

 1. Ursul Grizonat

  Taxiul era pe banda BUS ? N-am vazut marcajul. Era obligatoriu dreapta sau nu?

 2. TraficMadrid

  @Ursul, la 1:05 ? Banda aceea e dedicata Taxi si autobuze si au prioritate!
  Eu ma pot baga legal pe banda aceea doar la preselectare (in rest fiind interzisa circulatia pe ea), daca pe ea in spate nu vine niciunul din cele mentionate adineauri 🙂
  In afara de acea banda dedicata, avem B1, B2, B3. Cei de pe B1 daca fac dreapta pierd prioritatea fata de un TAXI sau BUS care merge pe directia inainte :))

 3. nu as fi crezut ca stii sa parchezi! 🙂

 4. TraficMadrid

  @bogdanb, mulțumesc pentru votul de incredere! not… :))

 5. Ce mi-a placut la spanioli sunt drumurile facute in livezi. Da, drumuri in livezi, un fel de drum asfaltat pe nimas la noi.
  Ce nu mi-a placut la spanioli au fost pietonii. Aia si francezii sunt nebuni, trec pe unde li se falfaie lor.
  Desi soferii sunt niste rebuturi(un fel de romania mai light) fiestele sunt superbe; tzatze, buci, alcoale, artificii.

  La parcare nu ai impins masinile? Ce apreciez la tine sunt semnalizarile abundente… nu poti zice ca duci lipsa de semnalizari.

 6. TraficMadrid

  @anubaral, la spanioli, din ce am vazut eu… acele „drumuri in livezi” sunt de fapt drumurile din viitoarea urbanizatie :)) . La ei intai se fac drumurile, se pun banci, cosuri de gunoi, copacei, etc… dupa care urmeaza blocul! Tare, nu?
  Soferii din Spania nu sunt mai light. Sunt chiar mai periculosi. Voi folosi camera mai des din septembrie cand incep munca.
  Legat de parcari… m-am obisnuit sa „asez” 5 metri de tabla si niciodata nu am lovit vecinul!
  Semnalizez…pentru ca nu vreau sa mi se vopseasca masina pe bucati. Spoilerul spate e vopsit recent 😀

 7. @TraficMadrid – Nu stiu ce sa zic. Unde am fost eu erau livezi de mandarini si portocali, deci nici vorba de construit case. Pe ici, pe colo am mai vazut cateva pepiniere de maslini. Ma gandesc ca acele drumuri de „tara” asfaltate erau pentru patron sa ii faciliteze transportul.

 8. TraficMadrid

  Inseamna ca te-am inteles gresit! In afara de zona filmata in clipul „Zen, pt descretit fruntea” nu stiu cum arata zonele rurale cu maslini, pepiniere, capsuni, etc. Eu am stat si stau doar in „judetul”/comunitatea Madrid.
  Un lucru e sigur: unde nu e productie in zona rurala… e prapad!

 9. Eu am fost in zona Barcelonei, unde sunt livezile. E adevarat, unde nu sunt livezi e prapad rau de tot. Industria e pe 0, imobiliarele la fel, case parasite la tot pasul (de multe ori case locuibile) si plin de parcuri auto. Unii zic ca Spania va ajunge in cativa ani ca si grecii, dar ma indoiesc avand in vedere ca la spanioli turismul este in floare.

 10. TraficMadrid

  Aici chestiile se complica. Cine a fost pe aici stie ca spanioli 100% sunt putini. Aici economia creste in urma invaziei de straini si aici ma refer la: portughezi, sud-americani, columbieni, marocani, chinezi! Restul, adica: romanii, bulgarii, rusnacii, suntem doar pentru hamaleala :), pe cand cei de mai sus se ocupa doar de furturi, inselaciune, afaceri de tot felul cu bunuri furate sau confiscate. E mult de discutat pe tema asta :))
  Ex: nu am putut dormi intr-o noapte din cauza unui tampit care facea galagie, facand diverse gesturi sa para Macho in fata gagicii sale. La ora 02:00 cand a devenit insuportabil am iesit si i-am zis: „Oye, sabes que hora es? Callate o vete de aqui! Yo me voy a trabajar mañana!”
  Raspunsul lui: „Perdon!”
  Dar dupa ce am intrat in casa ii zicea gagicii ca romanii sunt gitanos, cerdos, sucios, hijos de puta= tigani, porci, murdari, son of a b****. Dupa care ii explica ca aici e Spania, e libertate, nu ca in tara noastra de sclavi.
  M-a oprit iubita sa nu ies sa ii rup picioarele cu „prietenul” meu de lemn. Am jurat ca data viitoare nu mai scapa.

 11. incerc sa imi imaginez cum ar arata o vaca cu pedale. Adica … unde i le-ai monta?

  R: Cred ca in loc de urechi i le-as pune!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!