It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Din Traficul de seara

Adăugat de Alexinho
Raportează ca șters! 34

1.) Economie de curent:), cred ca avea probleme cu un far..

2.) Nu stiu ce a vrut sa faca …. + O stationare mai buna nu se putea 🙂

7 comentarii

 1. Marius Buz

  La 2) alea sint bumpere ? Sau doar linii mai groase ?

 2. @ Marius Buz Acele linii groase sunt de la semafor si STOP.

 3. Nu o sa-i inteleg niciodata pe astia care merg cu faza lunga pentru ca nu le merge un far.
  Care e problema mea ca nu-i merge lui un far? Nu stiu, mi se pare absurd… iti cumperi far, nu mai mergi noaptea, te multumesti cu lumina data de la unul singur, aprinzi proiectoarele, scoti o lanterna pe geam… orice, dar nu-i orbesti pe toti ca nu ai chef sa-ti cumperi un far pe care-l poti lua cu 10lei de la orice benzinarie.

 4. Marius Buz

  Da, stiu de la ce sint. Groase = mai inalte, stiu ca limitatoarele de viteza se fac nu numai din cauciuc sau beton ci si din amestecul ala cu care se marcheaza trecerile de pietoni si ma gindeam ca a intrat spre tine ca sa le evite.

 5. aaa, nu sunt doar lini de culoare nu altceva, nu stiu ce a vrut sa evite .. sau ce a vrut sa faca ca nu am vazut nimic acolo si cel din urma lui a mers inainte ..

 6. @Kaa – absolut de acord. Atat doar ca nu e vorba numai de 10 lei. Eu, de exemplu, la a mea nu pot sa-i schimb singur farul din dreapta (sau, oricum, imi trebuie oaresce scule si rabdare multa), pentru ca masina e gandita atat de compact incat ca sa schimbi farul ala trebuie sa bag mana ca ginecologul si sa demontez mai intai diverse alte acareturi si dup-aia sa le pun la loc in aceeasi ordine. La fel cu filtrul de polen. Pe asta nu pot sa-l schimb singur neam, ca nu mi-s mecanic. Trebuie sa scot pedala de acceleratie mai intai 🙂

  Asa ca, pana la urma, e vorba de vreo 50 de lei (la service), cu tot cu bec, dar nici suma asta nu e exorbitanta incat sa-i omori pe ceilalti cu faza lunga, ai dreptate.

 7. Da asta nu este o scuza sa ma orbesti pe mine. Eu cu ce sunt vinovat ca vi se arde voua farul?
  Ce or vrea, sa punem toti mana de la mana sa-ii dam bani de far sa nu ne mai orbeasca?
  Si mie mi s-a intamplat sa mi se arda si sa nu am unul de schimb in masina, insa am evitat sa merg noaptea ori mergeam cu unul singur. Asta pe langa faptul ca la prima ocazie mi-am schimbat becul.

  Am vecini care merg de cateva luni intregi fara bec si cu faza lunga.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!