Traficul … vietii

Adăugat de HoriaSan MotoVlogs
Raportează ca șters! 14

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Salutare!
Inca un episod cu traficul asta „minunat” din „minunata” noastra capitala europeana. Fiecare cu aia ma-sii in orasul asta. Daca nici macar politia nu respecta unele chestii, atunci ce pretentii sa mai avem de la altii?!

Mai avem mult pana departe …
Enjoy!

4 comentarii

 1. Ba donatorule de organe !
  Vezi ca nimeni nu este proprietar de drept pe o sosea publica.
  Nu mai tura aiurea saracia aia de drujba sa te dai mare zmeu ca tot un neica-nimeni anonim si donator de organe vei ramane pana la moarte.

 2. Nu stiu daca este bataie de joc sau incompetenta faptul ca la verde pentru inainte este verde si pentru stanga, cum este la min. 4-5. Se face blocaj de toata frumusetea. Oare nu pot modifica secventa pentru verde inaine si separat verde pentru stanga ?

  • Lasă că știu eu 3-4 intersecții cu semafor cum spui tu (verde separat pentru stânga).
   Se bagă infecții în intersecție pe roșu, de pe banda de înainte și de pe linia de tramvai, și cei care circulă corect nu mai trec. Am pățit de 3 ori să blochez intersecția, fiind primul la semafor!!!
   Mai bine așa! Mai apucă și cei corecți să treacă, nu doar cocalarii.
   P.S. sper că realizezi că sunt de acord cu tine într-o lume ideală, în care Poliția Rutieră își face treaba, în loc să vâneze vrăjitoare cu numere anti PSD, dar nu în România…

 3. Ce iti mai place sa injuri femeile, ce as vrea sa iti rupa unu gura si degetu ala mijlociu

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.