Tramvai blocat

Adăugat de dan_g
Raportează ca șters! 125

Un tramvai blocat din cauza unuia care a parcat prea aproape de liniile de tramvai. Aici http://goo.gl/maps/Lx9sQ

15 comentarii

 1. da, dar cine are mertzan? :))

 2. Bun domnule. Amenda unde este? Daca se intampla asta in america in primul minut amenda+ aridicat masina in aer si bagata la masa-n 69696969696996.

 3. gresesti…6969696996 e circuit inchis,daca intelegi ce vreau sa zic.alege altceva 😀

 4. @Verdenpom, pai s-a dus politistul la el, probabil l-a amendat. I-ar fi ridicat masina, dar a venit prea repede soferul.

 5. asta ar merita o amenda cat sa fie echivalentul banilor pe care i-au pierdut cei care se grabesc…

 6. Nu putea si tramvaiul sa-l ocoleasca putin, ce oameni.. 😀 99% sigur ca nu i-a dat amenda ci doar un avertisment verbal.
  Daca era in America trecea tramvaiul prin el fara nici o problema.

 7. de acord cu Eddie 🙂 Lumea rea si invidioasa!

 8. mare branza, puteau trece tramvaiul pe cealalta linie, de ce n-au facut-o!
  +
  acum vreo 3-4 ani ce era si pe dr. felix !?! (bucuresti, aproape de p. victoriei).

 9. Daca ar fi dupa melteni ca asta, tramvaiu’ ar trebui sa mearga pe apa nu pe sine.Pacat de masina ca tare merita una,doua,trei revopsiri sau o ‘mica mare’ restaurare de tinichigerie :))

 10. Masina nu are absolut nicio vina.Revopsire sau redecorare merita doar soferul.
  +

 11. Stau si ma gandesc: cat de tont poti sa fii sa nu vezi ca tramvaiul nu poate sa treaca de tine? Dar nu e singurul, din pacate. Cand se pun pe b2, in coloana, la semafor, iar in stnga lor e linia de tramvai, cam un sfert dintre cei incolonati nu se gandesc nici o clipa sa-si pozitioneze masinile in asa fel incat sa nu fie agatati de un tramvai care vine din spate. Rezultat: tramvai blocat temporar, clopotei, claxoane, nervi… Si asta doar din prostie, nu neaparat din rea vointa. Exemplu:

  http://goo.gl/maps/1I4Ly

 12. lasi masina de aiurea si blochezi traficul …sa vina ridicatorii fraudulosi…

 13. ShadowGreywolf

  Daca e mare smecher si combinator de baiat de valoare nu i-o ridica, ca este valoros. Probabil ca nici amenda nu a luat, cine stie ce o fi fost: vreun procuror sau pui de…sau prima varianta… Nu putem sa facem sezon de vanatoare? O data pe an, o sapt sa-i impuscam?!? Ca la rate.. Si alea nu au nici o vina

 14. De ce nu or da astia lege sa bage camere pe tramvai si cand blocheaza unul banda parcand prost sa-l impinga putin cu tramvaiul, poate la 10-20 de d-astia pe an n-o sa mai parcheze nimeni asa, cu ocazia asta primeste un scuipat de la asigurari si pe viitor invete sa parcheze. Ce stai sa vina politia, sa ridice masina si alte balarii.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!