Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Transportorul de gazare şi camuflaj A-10598

Adăugat de Petreanu
Raportează ca șters! 85

De ce nouă, cetăţenilor obişnuiţi, statul ne impune norme stricte anti-poluare pentru maşinile pe care le cumpărăm, taxe şi impozite grele şi amenzi usturătoare când motoarele nu sunt în standarde, dar e atât de îngăduitor faţă de epavele instituţiilor de stat?

8 comentarii

  1. Pentru ca tu nu platesti ditamai spaguta…

  2. SI pentru ca tu nu esti finul varului fratelui tatalui patronului.

  3. si vor sa o vanda dar nu mai pot acum fiindca e taxa de poluare prea mare si nu au gasit client! 😀

  4. razvantrc

    si pentru ca armata primeste buget prea putin sa investeasca in utilaje noi,( cu toate ca de fiecare data in caz de calamitati tot armata te scoate din necaz ca acum 50 de ani cu utilajele vechi si cu lopata), in schimb dam buget mare la jandarmerie, cnadnr, biserici si mai stiu ei ce….

  5. mai stiu ei ce…
    iti zic eu SRI, au nevoie ca vin alegeri….
    adevarul e armata chiar face treaba! tare mi-as dori un experiment in care i-am lasa pe militari sa se ocupe de trafic 6 luni! tare curios sunt cum s-ar rezolva lucrurile.

  6. Imi place ca fumul e de aceeasi culoare cu autobuzul. Parca e facut special 🙂 Vorba aia, „cine vede si nu stie, zice ca asa tre’ sa fie”

  7. Armata e cu noi, nu e vina lor ca nu au alte troace.
    Pentru deszapezit au fost bune :).

  8. LiviuIonut

    Trebuia sa claxonezi putin mai mult, poate intorcea capul un politist si vedea fenomenul (era o masina pe stanga). Poate aveai noroc sa ia atitudine!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.