It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Traversare periculoasa

Adăugat de cosminu
Raportează ca șters! 105

Zona de 70 km/h …

21 comentarii

 1. Am ramas masca ca sa scriu asa… cum frate sa traversezi pe acolo in viteza si fara sa te uiti daca vine ceva. Unii chiar sio cauta cu lumanarea…

  • Pai incepi cu 2 benzi, in zona de 30.
   Apoi in zona de 50, 70, 4 benzi.. incet incet ajungi sa traversezi autostrada. In maini, legat la ochi.
   Cred ca s-a speriat…

 2. e uda toata … 🙂 e de ras si plans ….

 3. La cum s-a lansat în fața ăluia, am crezut că vrea să se sinucidă.

 4. Inconstienta e destul de putin spus 🙁 +

 5. Ultima data cand am facut asa ceva a fost la 16 ani, pe Calea Turzii in Cluj… Aveam incredere in calitatiile mele atletice si am tasnit peste 4 benzi de drum european imediat dupa o curba pe coborare. Eu m-am asigurat la traversare doar pentru mine (si asa inconstient) dar o doamna/domnisoara s-a luat dupa mine fara sa aibe vreo sansa sa tina pasul si a fost spulberata de un microbuz in spatele meu… adica 3-4 metri in spate.

  Daca cea din imagini s-a speriat macar un sfert, maxim jumate din cat de tare m-am speriat si socat eu atunci, garantez ca in urmatorii 10 ani nu mai face asa ceva. Poate mai traverseaza neregulamentar o strada cu 1-2 benzi de toate necirculata intr-o zona rezidentiala cu vizibilitate buna asupra intregii strazi… dar in rest, o sa stea la rosu noaptea la 2 singura pe drum ca pieton indiferent cat tine acel rosu.

 6. Unii sunt cretini rau:daca ala cu VW o lua pe sus,ti-o punea si tie pe capota gata decedata.Si urma pt.el „ucidere din culpa” cu toate consecintele legii .Iar neamurile ei n-ar fi scapat oportunitatea sa se imbogateasca peste noapte.

  • Legal conducatorul VWului nu ar fi patit nimic.
   Pe duduie ar fi luat-o ambulanta din spatele VWului care aparent nu era in misiune…

  • Exact asa am văzut și eu. De-aia am frânat aproape sa opresc. Am zis ca mi-o arunca în față… S-a și dezechilibrat pe bordura aia la urma…

 7. Pfoai sa-mi bag … cat noroc a avut!

 8. golanudelamare

  asta este pur si simplu prostie curata. daca o lovea masina, pacat de masina pentru ca ea e clar ca nu are in capu’ ala al ei nici mintea unei Dacia 1100.

 9. Asta e, de fapt, o metoda de slabit, la femei…

 10. traversare?! unde?!
  sinucigasa poate

 11. Tuta

 12. robwin_75

  Selectie naturala !!

 13. Asa se grabesc unii spre moarte !!!

 14. Hai ca avea noroc, ambulanta ajungea in 2 secunde

 15. DIn ciclul alergarea spre moarte. Zici ca erau deschise portile raiului in fata ei si daca nu intra in 3 secunde, nu o mai primeau! Ca si asta, aia care alearga dupa tramvai, fara sa intoarca capul. Zici ca de aia depinde viata lor. Sa prinda tramvaiul. Astepti dracului pana este sigura trecerea, mai ales daca treci prin loc nepermis sau pe rosu.

 16. Totusi, cat se vede in clip nu exista nicio trecere de pietoni? O pasarela, un subpasaj ceva nimic pe 2-3 km?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!