Trebuie sa ai grija si de ceilalti

Adăugat de bo4dan
Raportează ca șters! 175

Presupun ca cineva si-a pierdut roata de rezerva situata sub masina. Aceasta a ajuns pe carosabil, provocand un ambuteiaj. Dupa cum se poate vedea, indivizii din fata mea trec pe langa obstacol fara a ii da prea mare importanta. Era la urma urmei doar o roata neagra pe autostrada, in toiul noptii, ce se putea intampla? Nu?!

17 comentarii

 1. Cristiansens

  Bravo!

 2. Bravo, dar…
  Siguranță ta era pe primul loc…Camionagiu o știut de ce te claxonează….
  pe autostrada în toiul nopții, pe banda de viteza, FĂRĂ VESTA REFLECTORIZANTA,eu zic totuși ca siguranță ta era pe primul loc acolo… Ai și haine închise la culoare…
  Chiar dacă era coada în spatele tău, presupunem ca venea un tâmpit cu viteza, era de ajuns o fracțiune de sec sa te trezești strivit între mașină ta și parapet…
  Totuși +

  • In spatele meu erau deja 6-7 masini. Pe prima banda erau 2 tiruri si cateva masini, toti opriti. Cred ca riscul de a fi strivit era infim 😀

 3. Camionagiul daca voia sa ajute in loc sa claxoneze putea sa stea pe loc. Era vorba de 20 de secunde pierdute pentru a preveni situatii mai complicate, pentru ca roata aia daca se culca si o ia cineva la 130 pe autostrada in cel mai bun caz ramine fara motor. In cel mai rau caz sare peste ea si da in ceva mai tare.

 4. pentru efortul depus de a indeparta roata de pe strada cred ca puteai sa o arunci la tine in portbagaj poate era buna de ceva .

  • Nu e roman adevarat daca nu a bagat-o in portbagaj… huoo :))

 5. In primul rand + MARE pt tine.
  Apoi I N C R E D I B I L.
  Ceea ce s-a intamplat ne cam caracterizeaza ca natie. Cei dinaintea autorului au vazut si mai clar ce s-a intamplat, roata aia se misca, ei au incetinit dar ca niste C A C A C I O S I si-au continuat drumul multumiti ca n-au patit nimic ei si cu familiile neinteresandu-i de soarta celorlati desi era noapte si peste alte cateva zeci de secunde cei din spate nu mai aveau cum sa vada acel obstacol. Dupa care, autorul opreste si ce sa vezi…alti N E S I M T I T I nu au avut dom’ne, rabdare, cateva secunde sa A S T E P T E in coloana si au trebuit sa treaca pe banda de urgenta…tipic romanilor acestor vremuri!

 6. Trebuia s-o lasi pe banda de urgenta, poate mai scapam de cate un dobitoc care depaseste pe unde nu trebuie.

 7. Deci ar trebui schimbata legislatia iar aia care circula pe banda de urgenta fara o urgenta sa li se suspende indiscutabil permisul.

 8. Trebuia s-o lasi pe banda de urgenta 🙂

 9. @bo4dan + pentru gest. Nimeni nu cred c-ar vrea sa se trezeasca c-o roata pierduta in fata pe autostrada, mai ales noaptea.

 10. Putin cam periculos dar tiristul este un mare nesimtit. Cred ca il dorea fundul daca pierdea inca 15 secunde din viata sa tina drumul blocat pana muti roata…

 11. Am luat eu o bucatica mica dintr-un cauciuc de TIR pe A1 si mi-am facut bara praf. Nici nu vreau sa stiu ce accident iesea daca lua unul la 130 Kmh roata asta.
  Pe acceasi tema, cam multe bucati din gume de TIR-uri pe sosele. Unele chiar maricele. Cu aceasta ocazie, „multa sanatate” tiristilor care le lasa asa.
  +

 12. Frumos gest.
  Putem observa, din nou, tipul de sofer roman… Cum e putina coloana pe autostrada, cum nesimtitii o iau pe banda de urgenta.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!