It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum trebuie trataţi şoferii nesimţiţi din trafic – Trafic Bucureşti

Adăugat de TrafficShow
Raportează ca șters! 52

Şoferi care nu respectă reguli elementare de circulaţie şi dau dovadă de lipsă de respect pentru ceilalţi participanţi la trafic. Hai să fim solidari şi să nu mai permitem un astfel de comportament. #dasemnal #viataareprioritate

Pentru mai mult conţinut, apreciază videoclipul şi abonează-te canalului de YouTube. Mulţumim!

ABONEAZĂ-TE

Urmăreşte-ne şi pe:
FACEBOOK
INSTAGRAM

12 comentarii

 1. La unele faze mi se pare că exagerezi doar ca să demonstrezi ceva neapărat…In plus, te văd numai pe banda 2-3 desi e loc si pe celelalte….Nu zic că nu sunt mulți nesimțiti, dar în traficul din București e complicat, mai trebuie să lași și de la tine, că nu știi când ești și tu, poate fără voia ta, într-i situație similară.

  • In unele cazuri din clip, chiar dau semnal șoferii ăia 🙂

 2. Dacă apare clipul și pe Facebook cu siguranță o să-ți iei hate iar 95% din comentarii o să vină de la niște agramați care nu stiu sa lege 2 cuvinte corect.

  + pentru video

 3. Inca ai avut parte de soferi care mai au ceva urme de bun simt… in alte cazuri ii doare fix in c#r de claxonul tau si se baga de parca sunt singuri pe drum.

 4. radumanea1

  In unele cazuri ai dreptate, in altele, poate ar trebui sa fii putin mai …flexibil…
  Daca aleg sa las pe cineva sa-mi intre in fata, nu inseamna ca nu-mi pasa, ci doar consider ca nervii si psihicul meu sunt mai importanti decat cei 4-5 m pe care ii cedez. In final…tot acolo ajung.

 5. TrafficShow
  Fata de cei cărora le este teama sa nu facă tendinita daca acționează pârghia semnalizării nici eu nu am de ce sa fiu tolerant. Pe cei care manifestă un minim de decenta, semnalizeaza si nu forțează in nesimtire ii las mai mereu, daca am cum.

 6. theWizard

  Aka „Va rugam: făceți-vă datoria! „

 7. Mai ușor cu claxonu’ pe scări, ca nu ești singur în oraș.

  Mersi!

 8. Fratioare, esti unul din soferii pe care ii iubesc cel mai mult. V as lasa fara clacson. Ce p..a mea clacsonezi atat? Te crezi in padure? Un clason scurt nu iti este suficient? Esti un frustrat!!!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!