Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Sa trec, sa nu trec?

Adăugat de mfdunhill
Raportează ca șters! 18

Intersectie semaforizata in Bucuresti 2018.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/trec-trec/

12 comentarii

 1. Cu atentie…. 🙂

 2. Din punctul meu de vedere este corecta semaforizarea.

  Drumul este obligatoriu la dreapta. Ai rosu la dreapta dar intermitent. Asta inseamna ca poti sa faci dreapta FARA a avea prioritate. Cedezi trecerea si faci dreapta.

  Cand este verde atunci ai prioritate.

  Bafta

  • din punctul meu de vedere este o contradictie. puteau lasa doar varianta pe intermitent. este evident ca in momentul in care intri in intersectie si cei din stanga au rosu ca tu ai prioritate

  • exista posibilitatea sa ti se dea si verde normal si atunci nu mai dai prioritate. e corecta semnalizarea

  • @ Doar Eu
   subscriu, este corecta semnalizarea (si 10+ pentru explicatie)

 3. Deci care e problema? (in afara de cea evidenta legata de cel din spatele telefonului)

  • @Rebound mă lasă rece ironia in general și mă axez mai mult pe debate. Mi se pare că singur, intermitentul, făcea același lucru, având în vedere că cei care vin din stânga au și ei semafor. Uite, o să mă fac de rușine și o să întreb un polițist de la rutieră și postez răspunsul.

  • Vezi sa nu te lase prea rece ironia…

   Legat de semafor @Doar Eu ti-a explicat foarte bine sensul semaforului. E nasol daca ai carnet si nu stii daca sa treci sau sa nu la un asemenea semafor sau nu stii ca intermitentu’ singur nu facea acelasi lucru… dar de fapt sunt foarte multi care nu stiu diferenta intre intermitent si neintermient si aia se putea vedea in trecut si din clipurile mele de pe aici.

   Legat de filmare… nu cred ca era greu sa intorci telefonu’ ala. VVS FTW!

  • Cred ca autorul dorea sa spuna ca putea sa fie montat doar semaforul verde intermitent, inclusiv pentru perioada cand in formatul actual functioneaza cel „plin”.
   Practic ar fi verde intermitent pe toata durata.
   Sunt de acord, ar putea sa fie asa dar ar fi fost mult mai ieftina lucrarea 🙂 … sau poate ca sunt planuri de modificare a felului in care se circula in intersectie, dar pana atunci functioneaza asa.

  • @Bestia: știu ce a vrut autorul să zică, dar după cum i s-a explicat, nu e același lucru doar intermitent vs. cum e acuma… iar el ca șofer ar fi trebuit să știe asta. Mai mult, dacă nu dorea să arate că nu știe formula titlul mai puțin click-bait. Peste asta, o și filmat de parcă se uită la televizor tot timpul întins pe o dungă 🙂

 4. problema e alta, stii ca acolo intermintent dar vi pe verde si se face glaben iar cat e galben nu merge intermitentul, treci sau nu? ca daca nu aprinde intermitentul treci pe rosu.

  • Salut.

   Chiar nu se cunoaste legislatia … NU treci daca intermitentul nu este aprins. E atat de simplu. Daca stalpul are dispozitivul de intermitent si nu este aprins NU se trece. Inseamna ca ai trecut pe rosu.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.