Trecând pe roşu

Adăugat de Kuisor
Raportează ca șters! 32

Din ciclul „un şofer prudent se asigură din toate direcţiile înainte să traverseze, pe culoarea roşie a semaforului, o intersecţie”: Un grăbit cu o Laguna este urmat îndeaproape de „o oaie” cu Fiat.

8 comentarii

 1. fix asta am patit si eu odata. eram primul la semafor cu cronometru si vedeam doar a doua cifra. cand s-a facut 3…2…1 am plecat. m-am uitat in spate si am vazut ca restul au mai ramas … 10 secunde. nu s-a intamplat nimic pentru ca nu venea nimeni invers si m-am speriat putin.
  dar asta din film din fiat este idiot pentru ca el vedea tot cronometrul.

 2. Iti dai seama ce se intampla daca te speriai mai tare sau deloc?

 3. s-a facut verde pentru stanga si au crezut ca pleaca toata coloana. probabil nu vedeau semaforul.

 4. pentru detinatorii siteului…
  poate puneti acest film pe o pagina dedicata, sa vada toata lumea cum se comporta cetatenii unui orasel englez cand li se opresc toate semafoarele.

  http://wimp.com/trafficlights/

  Va rog sa incercati sa auziti macar un singur claxon pe perioada filmului. 🙂

  Oare cand vom vedea si la noi asa ceva?

 5. pinguinu nuclear

  @ionut – tu unde ai vrea sa se opreasca semafoarele? Orasul acela din anglia are cati locuitori? 10.000? Incearca sa opresti semafoarele intr-un oras cu 2 mil. de locuitori si o sa vezi diferenta. Nu zic ca indiferent de locatia orasului de 2 mil de locuitori soferii s-ar comporta la fel, dar cu siguranta nici in Anglia nu ar fi raiu pe pamant.

 6. @pingu – nu vreau sa se opreasca nicaieri semafoarele la noi, pentru ca stiu ce iese. Totusi ce se vede in filmul ala arata cat de departe sunt altii fata de noi.

 7. #4 filmul postat de tine e slabut. este un experiment anuntat si in care locutiorii unei comune au avut de-a face cu intersectii dirijate de politie sau de regulile celelalte. hai sa fim seriosi ca nu e mare scofala. la noi ar fi o idee mai agitata lumea, dar totusi vorbim de o comuna nu de un ditamai orasul. acolo ai 2-3 strazi principale si gata. hai maxim 3×3 si restul deja nu mai conteaza. si agitatia de la noi ar interveni de la :
  1. infrastructura net inferioara – moral
  2. infrastructura inferioara – fizic
  3. lipsa interesului politiei, stil flegmatic
  4. in lipsa celor de mai sus soferii se vor comporata ca animalele ce sunt (marea majoritate a oamenilor, la un moment dat, vor ajunge in aceeasi stare animalica)

  daca era un experiment ad-hoc, in care s-ar fi urmarit cu adevarat reactiile populatiei, altfel cred ca se desfasurau evenimentele

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.