It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trecere pentru pietoni – Santion

Adăugat de jozsi
Raportează ca șters! 35

O trecere pentru pietoni situata pe E60 in localitatea Santion semnalizata corespunzator, iluminat public in functiune, limita de viteza 70 km/h.
Totul e perfect … sau nu? Doar jumatate de strada este vizibila si becurile te orbesc, acelasi lucru daca pe contrasens vin masini.

Am lasat destul loc pentru comentarii.

18 comentarii

 1. ai lasat destul loc si pentru minusuri ?

 2. Geotag ? Sa dea careva cu capul de mort pw Waze acolo 🙂

 3. „Pietonul trebuia sa se opresca in mijlocul drumului sa iti acorde prioritate , pt ca el se afla pe sensul celalat de mers iar tu nu trebuie sa ii acorzi prioritate in acesta situatie ” asa am invatat de la atotstiutorii de pe aici ! Iar minusurile le primesti pt ca ai oprit !

  • Vezi ca nu te obliga nimeni sa intri pe acest site… daca nu faci fata la discutii poti sa te rezumi la a da minusuri… vorbesti mult, prost si fara rost…

  • Ba , mult nu prea vorbesc , fara rost ,nici macar ,cu un prost , in mometul asta , se pare ca fac conversatie ! Daca nu intelegi limba româna , trage-o la raspundere pe femeia de servici cu care ai facut scoala!

  • @piratull Nu cred ca te-a invatat cineva de-aici asa ceva. Vezi ce ti-am scris si-aici:
   http://www.trafictube.ro/benzi-circulatie/#comment-378380
   Colegul @jozsi a procedat corect, la 0:09 pietonul intra pe sensul lui de mers si este obligat sa-i acorde prioritate de trecere. Despre asta vorbeam si dincolo.

 4. va rog sa nu va certati.prin acest clip am vrut sa prezint cit de greu este de observat o persoana imbracat in haine de culoare inchisa in conditii de lumina precara.

 5. @piratull AvertiZment unic. Las-o moale ca da cu virgula.

  • Ce sa las moale , si care da cu virgula , si mai ales , unde anume da cu virgula ?

  • @piratull – S-ar putea sa dea si cu punct. Adica sa punem punct prezentei tale pe acest site, in cazul in care nu-ti revizuiesti limbajul.

   Vezi si:
   http://www.trafictube.ro/reguli/reguli-de-utilizare/
   – punctul 1.

  • @piratull – pana una alta, in calitate de Moderator ti-am suspendat comentariile tale jignitoare la adresa mea. Pari incapabil sa sesizezi diferenta dintre ironie, sarcasm si jignire.

   Urmatorul pas, adica renuntarea, din partea comunitatii noastre, la serviciile tale de comentator va fi dezbatut de catre Administratori in curand.

 6. Situatia asta e cam prin toate localitatile de pe DN1 dintre Ploiesti si Bucuresti unde exista treceri de pietoni. Desi sunt iluminate la prima vedere, noaptea pur si simplu nu vezi nimic pe trecere decat de la cativa metri de ea. Daca mai vin si masini cu faruri din fata, risti sa nu vezi decat daca iei pe cineva pe capota. Sunt tare prost organizate trecerile alea…
  Plus ca unii stiind ca au voie cu 70, merg chiar cu 100 linistiti in zonele alea ceea ce pentru pietoni e un adevarat pericol.

 7. @Kor – ai dreptate! E bine sa folosim un limbaj civilizat. Ce facem insa cu comentariile care apar pe facebook? Nu ar trebui ca ele sa fie oprite?

  • Nu cred ca plug-in-ul de WordPress poate bloca un anume user de FB. Dar comentariile injurioase pot fi raportate direct la adminii Facebook, si au ei grija de badaran. Probabil ca i se suspenda contul, sau asa ceva.

   Late edit: Ba se pare ca se poate face moderatie si din plug-in.

  • OK, deci cred ca se poate. daca ai vreun „client”, anunta-l pe Vali (@zoso), pe Forum, printr-un mesaj privat. Sau il gasesi pe FB.

 8. pistol cu apa trecerea de pietoni. Vrei sa vezi inca un beton? Uite aici in clip, 0 deci ZERO iluminata.
  https://youtu.be/GAtPDoeWfEM?t=33s

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!