It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trecere pe rosu rond Nitu Vasile

Adăugat de zoloft
Raportează ca șters! 27

Frecvent se trece pe rosu in acel sens giratoriu desi exista un semafor atat pe stalpul din dreapta cat si pe cel din stanga.

Sczue nu prea le am cu editarile…

Ce mai caută lumea:
 • trecere pe rosu

9 comentarii

 1. ovidiu paun

  asa se trece acolo. sunt sofer pe troleibuz in zona si pot sa va confirm ca sunt 20-30 de soferi pe zi care stau la acel rosu, restul nu au nicio treaba.

 2. robwin_75

  Daca poti trimite filmarea la Politia Rutiera poate trimite un echipaj acolo !

  • mda…am tot zic. Le pot trimite si 3-4 filmari diferite..
   Stie cineva o adresa concreta de mail unde ar fi …responsivi ? 🙂

  • @emanuel; pai cum naiba sa faca de acolo stanga spre Tineretului ?? Este obligatoriu dreapta

 3. Sa imi fie cu iertare daca gresesc, dar stiu de exemplu o intersectie unde am vazut niste soferi care opresc la un semafor rosu (carora nu cred ca li se adreseaza) si mai mult incurcau, e vorba cand mergi pe Strada Caderea Bastiniei si faci stanga pe Bulevadul Iancu de Hunedoara, eu cand fac acolo stanga, opresc si dau prioritate la pietoni si dupa imi continui drumul chiar daca semaforul de unde incepe refugiul e rosu. Am vazut ca sunt persoane care cand fac acolo stanga opresc la acel rosu si incurca foarte tare circulatia. Conform regurilor de amplasare a semafoarelor si legislatiei acel semafor nu li se adreseaza celor care vin de pe Str. Caderea Bastiliei, ci celor care vin de le Iancu de Hunedoara. Link aici: https://goo.gl/1WkUmm
  Cat despre rondul din film cred ca e vorba de acelasi lucru, ce sens are sa pleci de la stop ca sa te opresti in 3 metrii… cred ca e situatia ca in zona descrisa mai sus… treci cu acordarea pioritatii celor care au acest drept (pietoni, masini care vin din dreapta), sau e semnalizata prost intersectia, semnalizarea in Bucuresti ar trebui sa aiba in vedere fluidizarea traficului…
  Chiar si 95% din soferii RATB fac asa (adica nu opresc la acel semafor cand fac stanga, acel semafor adresandu-se (in opinia mea) celor care vin de pe D-dul Alexandru Obregia).
  Daca gresesc va rog explicati-mi, nu mi-e rusine sa recunosc ca gresesc si prefer sa invat mai tarziu decat niciodata, poate interpretez eu gresit (poate e efectul ala de turma si turma greseste si eu ma iau dupa ceilalti 90% de soferi care gresesc).
  Multumesc!

 4. Parca nu e sens giratoriu acea intersectie. Nu am fost atenta pt ca tot timpul merg semafoarele, dar chiar am sa ma uit.
  Eu opresc la semaforul ala, de ce l-as ignora? Nu inteleg ce-i determina sa creada ca nu se refera si la directia lor.
  Sunt semafoare si pe stanga si pe dreapta…
  Niste idioti.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!