Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

POC la trecerea de pietoni

Adăugat de Mihai
Raportează ca șters! 101

Ce se intampla daca:
-nu reduci viteza la trecerea de pietoni
-schimbi banda inaintea trecerii
-nu pastrezi distanta fata de cel din fata

Ce mai caută lumea:
 • Înainte de trecea de pieton linie continu pot sa trec peste linie
 • trecere continua ai voie sa treci
 • daca depasesti pe trecere

9 comentarii

 1. As putea adauga:
  – nu te uiti pe geamul mare din fata ta.

 2. Am dat plus, dar nu pot sa zic bravo. Nu stiu daca ai semnalizat sau nu (n-am auzit ceva de genul asta) si nu stiu de ce-ai vrut sa schimbi banda fix in dreptul trecerii cand incepuse linia continua.

  D-asta e pusa linia continua din timp inaintea trecerii, tocmai din aceasta cauza: cand schimbi banda, te uiti in oglinzi si nu in fata, iar acea secunda e costisitoare.

  Dar ai pus clipul de genul „asa nu, atentie la X si Y” deci pot spune doar ca e educational. Poate invata cineva din greseala ta, deci d-aia +.

  • Linia continua este pusa inaintea trecerii ca sa NU mai depasesti. Nu te mai uiti in oglinzi ci in fata si laterale sa vezi pietonii.
   + ptr autor.

  • @jeanbart Si eu n-am zis acelasi lucru? Poate chiar mai complet ca tine. Tu ai zis de depasire, eu am zis despre schimbarea benzii pe care o poti face si cand esti singur pe strada si nu depasesti/devansezi pe nimeni, pentru ca si atunci poti sa lovesti pietoni daca te uiti in alte directii.

   Deci d-aia este pusa linie continua, ca sa nu te uiti in oglinzi cat schimbi banda inainte de trecere, ci sa te uiti inainte pentru ca teoretic n-ai voie sa treci peste linie deci n-ai la ce sa te asiguri decat inainte, vazand pietonii care traverseaza.

 3. Daca erai pe faza se oprea instant, aveai doua repere secunda 10 pieton pe trecere, secunda 11 frana cel din fata, secunda 12 poc. Asta din filmare, caci cu ochiul liber poate observai pietonul chiar mai din timp.. In cazuri extreme cand trebuie sa reactionezi o secunda pare o vesnicie 🙂

 4. O sa dau minus pentru ca accident… altfel e un clip bun de asa nu.

 5. Plus pentru valoarea educativa si pentru ca autorul constientizeaza actiunea sa.A avut mare noroc cu pietonul atent……altfel…….

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.