It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Treceri pietoni si centura obligatorie

Adăugat de razvanu
Raportează ca șters! 19

Odata cu noul cod si marirea amenzilor, mare atentie la tracerile de pietoni si la purtarea centurii de siguranta. Din 6 februarie 2015, este obligatoriu si pentru scaunele din spate!

7 comentarii

 1. Pe viitor: In campul Youtube ID trebuie sa indroduci doar codul youtube format din 11 caractere, in cazul tau rnRSCGRGgq8, nu intregul link youtube.

  Si n-ar fi stricat sa treci in tag-uri si locul (orasul, drumul, atostrada, eventual tara) unde s-au petrecut fazele.

  • Din graba am uitat ca trebuie doar ID-ul. Multumesc pentru info, o sa pun si oras/strada.

 2. Bine ai venit! 🙂

  Chiar si cu urarea, nu stiu la ce ma uit. Nu s-a intamplat nimic in clip, doar ca erau 2 politisti pe dreapta… nu mi se pare ca or oprit pe nimeni.

  P.S.: Centurile pentru scaunele din spate erau obligatorii si inainte. Iar amenzile s-au marit doar datorita cresterii salariului minim. Cel putin eu nu am observat modificarile care introduc pedepse noi…

  • Acolo este o zona „fierbinte”, este chiar dupa colt si nu ai timp sa mai faci nimic. Chiar in spatele meu a fost oprit un taxi, probabil pt. centura. Multumesc.

 3. @razvanu, daca te referi la zvonul care circula pe net (care arata dealtfel ce usor putem fi spalati pe creier crezand orice ni se zice fara sa verificam) cum ca pt. nepurtarea centurii amenda e 4000 ron ,4000 pt trecutul pe rosu,etc; se pare ca e nefondat, deci e doar un zvon

  • Da, asa e. Eu am tot gasit link-uri suspecte cu sume peste limita, nu inteleg de ce nu sunt sterse, daca nu sunt reale.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!