It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Treceri pe rosu (+ update trafic lucrari pe drum)

Adăugat de HoriaSan MotoVlogs
Raportează ca șters! 14

UPDATE TRAFIC: se lucreaza de ieri 06.07.2016 pe Sos. Stefan cel Mare la intersectia cu Floreasca. Par a fi lucrari mari, nu cred ca se termina curand.

Chestia cu trecutul pe rosu se intampla pe Sos. Pantelimon, pe bucla unde se intoarce spre Sos. Iancului. In fiecare zi este aceeasi poveste, trec extrem de multe masini pe rosu. Motivele sunt simple: nu a functionat semaforul un timp si poate au uitat de el (dar asta nu e o scuza) sau cel mai probabil din cauza ca semafoarele sunt puse aiurea. Semaforul central este prea sus si nu-l poti vedea daca esti in dreptul liniei de oprire, iar cel lateral este mic si nu se vede din cauza masinilor parcate.

1 comentariu

  1. Tu, ca si participant la trafic, cand te strecori printre masini, calci de zeci de ori linia continua dintre benzi, fiind ilegal… dupa asta, sper sa nu „plangi” ca nu ti se acorda respect in trafic si vei fi dat jos de pe motor de un sofer neatent, care ar vira stanga/dreapta neasteptandu-se ca intre el si cealalta masina sa se strecoare cineva in 50 de cm…drive safe! – (minus) pt conduita + pt unele faze din clip

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!