It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trecerile de pietoni

Adăugat de Mihaela
Raportează ca șters! 54

Zona e asta : http://g.co/maps/sw5a9

 

Treaba sta in felul urmator: Eram pe Banda 1, nu aveam mai mult de 50. Stiam zona + ca era tramvai in statie asa ca am ridicat piciorul de pe acceleratie si am lasat-o in frana de motor.  M-am uitat in statie si am vazut ca de acolo e totul ok, nu vroia nimeni sa treaca. Insa surpriza a venit de la copiii de pe trotuar.

Ii vazusem in zare, se jucau/bateau pe trotuar, fara sa dea semne ca ar vrea si altceva. In momentul in care eram la 5-7 metri de ei  sar pe trecere sa traverseze. Eu am oprit la timp , din fericire,  insa cel din stanga mea nici nu i-a vazut. Daca nu ii oprea cel mare ii facea praf.

Eu am mai invatat ceva din povestea asta (asa cum invat, de altfel, in fiecare zi ceva nou in trafic). Oricat de atent ai fi nu stii de unde poate sa te loveasca necazul…In cazul meu erau acesti copii.

 

PS: obiectivul meu face un fel de zoom automat atunci cand filmez. Obiectele / imaginile erau mai aproape decat apar in filmare.

3 comentarii

  1. Zona mea 🙂 Eu stau dupa refugiu un pic mai sus.
    Acum vreo luna la trecerea asta unde ai oprit tu, oprise un nene cu un Citroen C5 sa treaca o fata si cand ajunsese fata in dreptul masinii, a intrat una cu un golf 6 in cel care oprise la trecere si a luat-o pe fata care trecea strada pe capota, lovind-o usor la un picior. A intervenit SMURD Pieptanari si a dus-o la Bagdasar.

  2. Pe mine pe trecerea aia era sa ma zboare unul acum cativa ani. Am coborat din tramvai (venind dinpre Big) , vatmanul m-a lasat sa trec prin fata lui iar de pe cealalta sina de tramvai, pe contrasens unul cu un BMW a trecut milimetric de mine. Norocul meu a fost ca, nu stiu de ce, m-am uitat si in stanga, nu numai in dreapta. Deci a depasit practic tramvaiul pe stanga.

  3. Like muzica :)) +bineinteles :p

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!