It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trei faze si toate trei

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 57

De fapt sunt cinci. Primele doua sunt bonus.
Ultimele trei sunt de azi (20 ian.). Parca s-au vorbit toti trei. Pe langa ei au mai fost multi altii, dar alea sunt uzuale.

Ce mai caută lumea:
 • faze trei

9 comentarii

 1. Idiotii aia nu fenteaza coloana pentru ca au ei vreo urgenta, asta este stilul lor infect de condus… Au facut economie la carburant 0,01 ml…

 2. Ar mai fi si biciclistul sinucigas de la de la min. 0.16… Iar la 2.11 ce era cu ala parcat pe mijloc ? Chiar n-am inteles.
  +

  • Ala de la 2:11 era parcat acolo.

  • Bine, asta am inteles si eu ca era parcat, daca se poate spune parcat, dar chestia asta intrece orice limita a nesimtirii si sfideaza logica. Individul cred ca are grave probleme psihice…

 3. Si totusi trebuie sa intreb despre tipul asta de marcaje, ca le-am tot intalnit mereu:

  La 1:59 ai 2 benzi, B2 fiind „inainte/stanga” si vin eu asa agale pe strada aia, vad ca pot face stanga si de pe B2 chit ca se face si un B3 in dreptul ei asa ca continui deplasarea pentru a face stanga de pe B2.

  Si abia la 2:10 unde ai sub 50 m pana in intersectie, unde e liber de obicei ca si la tine in clip deci ai ceva viteza, si cum pe B3 sunt deja toti claie gramada, ce faci? Tot vad marcaje in intersectii de genul asta, si nu inteleg de ce.

  Marcaje de inainte sau la dreapta/stanga si dup-aia, fara sa se schimbe nimic, pe aceeasi banda, apare indicator de obligare doar intr-o directie, de ramai mirat ce semn ai pierdut sau de ce nu mai poti sa mergi in directia vruta si indicata anterior.

  In Ploiesti era inainte, in centru , un astfel de marcaj dar si mai si: 2 benzi ca si in clip marcate, vreo 3 marcaje pe ele, si apoi in buza intersectiei, inainte de trecerea de pietoni, devenea un obligatoriu dreapta, cu semafor intermitent spre dreapta, de ramaneai de prost daca tu voiai sa faci inainte, si vazand atatea marcaje inainte ca poti.

  Sunt normale marcajele astea? Mai ales in clipul tau de se face si B3, deci daca ai pune un obligatoriu inainte pe B2, inainte de a se face B3-ul, atunci toata lumea s-ar duce mai natural spre B3 sa faca stanga. Dar atata timp cat exista si marcaje de genul asta, atunci probabil d-aia s-au invatat toti sa fenteze coloana, ca s-au trezit de atatea ori in cazul asta. Sau au prins coloana pe B2, au vazut marcajul anterior de inainte/stanga, dar pe cel de inainte doar de mai incolo nefiind vizibil de masinile care merg bara la bara.

  Ca apoi stiu de cazul asta si tot o fac, e altceva, dar totusi. Nici infrastructura nu ne prea ajuta deloc.

  • Acolo nu ai presemnalizare deloc. Daca ar fi fost un strain al orasului, poate l-as fi lasat. Dar era cu numar de TM si 99% sigur stia orasul si stia intersectia aceea. Daca ar fi fost o greseala, ar fi pus semnal inainte de a pleca de pe loc si inainte de a se face verde. Iar dupa intersectie mi-a confirmat faptul ca a fost marlan dupa fata si semnele ce le facea. 🙂

  • Passat B6

   Pai si la scoala de soferi ce inveti cand vrei sa faci stanga?? Nu cumva ca te incadrezi in intersectie pe ultima banda??

  • @Passat B6 Daca am marcaj pe 2-3-x benzi ca pot face stanga, de ce m-as muta pe ultima banda?

   @DTC Da stiu. N-am zis nimic despre cel din clip. Era o discutie aparte, folosind o parte din clipul tau.

 4. @DTC0:36 Cred c-acolo era „miezul” 😀 Si la 1:36, dar #2 😀
  1:44-1:49 Da, frumos virajul 🙂
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!