Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Cei trei muschetari?!

Adăugat de ursamajor
Raportează ca șters! 34

Cei trei muschetari … Curajosi, vajnici, nimic nu le sta in cale. Pentru cei moderni, linia continua e a cardinalului Richelieu si trebuie, musai, calcata in picioare!

Athos, pe martoaga lui VW-Golf nu poate avea rabdare 2-300 m sa se termine linia continua si se napusteste pe contrasens in curba. Porthos, ceva mai instarit, in Passatu-i, nu e cu nimic mai prejos: viteazul trece razant pe langa mine si depaseste pe linia continua, ca si cum n-ar fi fost acolo.

Daca primii doi nu m-au deranjat defel, desi nesimtirea lor e limpede ca lumina zilei, cel de-al treilea, Aramis, in al sau gipan Mertan, dupa ce a intors-o-n drum peste liniile continue, s-a si itit in fata amaratului de mine, dandu-mi fumu’, cum le place cocalarilor s-o spuna. Interesant e ca in fata lui era o masina de Politie, care n-a facut decat sa-si continue drumul. Sa fi fost Ludovic al 13-lea in ea?

*Filmez cu LS650W si din cauza obiectivului wide, obiectele par mai departe decat in realitate.

P.S. Bine ca n-am dat si peste D’Artagnan … ajung 3 cretini intr-un drum de 1 ora (dus-intors).

P.P.S. Am zis muschetari? Cocalari, de fapt!

Ce mai caută lumea:
  • cei trei muschetari 2014

2 comentarii

  1. @ursamajor Fazele prezentate sunt destul de clare. E inspirata si descrierea clipului, de mult n-am citit ceva asemanator 😀
    +

  2. fetesti7504

    interesanta descriere … dar hai sa-i luam si altfel … cei trei muschetari ai tai sunt nemti … Athos si Portos veri primari … Aramis bataios dar si rigid ca un popa in acelasi timp … cred ca D’artagnan venea din Bavaria (BMW) … asta mai lipsea din peisaj :-))))))))

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.