Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Triplare – E85

Adăugat de GH1131
Raportează ca șters! 64

Probabil ceva normal si pe E85, pe celebrul drum cu o banda jumatate. S-a intamplat pe 30.11.2020, intre Targu Frumos si Iasi. Fara sunet din cauza discutiilor private din masina.

17 comentarii

 1. Unora li se pare ceva normal. Doamne Ferește !

  Drumuri bune ! ” + „

 2. Cri mi nali, asa ii consider pe astia, daca le zici ceva astora sau sustinatorilor lor cu circulatul pe acostament, or sa-ti spuna ca ei sunt soferi si o sa-ti bata obrazul ca nu sari in sant sa treaca ei, ca daca tot e loc, sa te dai nu? Logica e85. In schimb pe DN-urile fara acostament stau linistiti in spate.

  Am si eu un clip pe care o sa-l pun curand, cu un criminal care sigur curand o sa provoace un accident.

 3. Robert_rut

  Si eu mai fac asta,dar ma asigur sa nu fie nimic pe contrasens.Asta se intampla cand unii ori nu depasesc, ori o fac la consum.Daca nu ai tupeu sa depasesti masina de pe acostament,lasa-i pe altii sa o faca.Ei stau in costa masinii de pe acostament,nici nu o depasesc si fac o coada de 10 masini in spatele lui.

  • Si eu ii mai las, cei care nu dau flash-uri si sunt civilizati chiar le fac loc.
   Zilele trecute treceam pe niste masini care circulau „regulamentar” pe acostament si un passat vine tare cu flash-uri, vede ca nu ma dau se baga pe stanga mea si ma injura, apoi incearca tot felul de scheme, l-am lasat in lumea lui, dar ala sigur curand o sa omoare pe cineva cu asa stil de condus.

 4. wolfy_vali

  Mamaliga tu ce cauti pe acostment???ala vazand ca pe contrasens e liber s.a bagat in depasire pt ca tu circulai pe „prima banda”.

  • Stai jos!

  • Wolfy_vali mersi de comentariu si empatie. In principiu dupa 10K KM pe E85 mi-am dat seama ca nu vreau sa fiu pus in situatia asta: https://youtu.be/ofNYiS9x9S4

  • wolfy_vali

   Tu mergand pe acostament ii incurajezi pe ei sa depaseasca la limita…. ia mergi tu cum te.a invatat nenea intructorul (asta daca te.a invatat ce trebuie) si lasa.l pe ala sa depasesca prin dreapta daca ii dement.

  • Si la ce ma ajuta pe mine sa fiu depasit prin dreapta? Si crezi ca o „mamaliga” a dus la modul in care se circula pe E85? Esti simpatic 🙂

 5. Extrem de greu și periculos să circuli pe E85. Azi dimineață (02.12.2020) veneam cu soția (ea conducea) dinspre Tecuci spre București. Pe la Buzău, un imbecil cu un VW venea săgeată, cu zeci de flash-uri. Evident că nu ne-am dat la o parte (nici n-aveam unde). Când a trecut în față într-un final, BRUSC, nu mai era grăbit și a decis că 80kmh era viteza perfectă. I-am plătit cu aceeași monedă, dându-i flash-uri să se sature. Poate a fost corect, poate nu, dar mai dă-i în spanac pe toți idioții ăștia chiar și-au luat șosea. Celor care vin cu bun simț și fără flash-uri le facem loc mereu. Jegurilor ca ăsta de mai sus, nu.

  • Ca să nu mai spun că m-am lecuit de mersul forțat pe acostament. Acum câteva luni, tot pe E85, la dus, pe acostament, un bețiv mergea fără probleme. La întors, dimineață, tot pe acostament, altul care mergea, nici nu-l vedeai. Dacă mergeam pe acostament, nu-l omoram?

 6. Tu aici ești pe E58. Sunt (cel puțin) 2 mizerii din astea de drumuri „europene”: E58 și E85. E58 e „Autostrada Moldovei” sau i se mai zice „drumul cu o bandă jumate’”, ca-n codul rutier… gen.

  • Ai băut gaz? E85 e drumul cu o bandă jumate și pornește din sud și merge spre nord prin est, până la Suceava. E 58 e la Cluj-Napoca.

  • Robert_rut

   Androix cred ca tu ai o problema.Tu te uiti pe bornele kilometrice cand circuli pe undeva? Ala e DN28/ E58.Uitete pe Google Maps.Numai te da ca ,,ala de le stie pe toate”.

  • Robert_rut

   De la ,,Castelul cu apa” pana la Targu Frumos e E583/DN28,iar Targu Frumos- Iasi este E58/DN28(cu acelasi profil ca si e85).Actiunea din descrierea video-lui e pe E58.Este foarte usor sa identifici o denumire a unui drum…te uiti pe bornele km sau pe indicatoare.

  • Da, ai dreptate. Am băut io gaz. Mersi că m-ai tras de urechi.

  • Ai drepate, evident. Cand am urcat pe YT am pus E58 dar aici am trecut in titlu E85 (pe acolo circul cel mai des, prima oara cand am ajuns in Iasi). Scuze de confuzie!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.