Taxim_ist de Bucuresti

Adăugat de Mihai F
Raportează ca șters! 55

Sos Colentina, trei benzi, b2 si b3 pentru inainte, b 1 pentru dreapta. Normal ca tristii se duc pe b1 pana in capat, dupa care forteaza intrarea pe b2 sa mearga inainte. In cazul de fata un hepatic trist, care comenta ca trebuie sa mearga inainte si nu poate din cauza celor din fata…La urmatorul semafor a trecut pe langa mine claxonand victorios ca m-a ajuns din urma…sau poate dorea sa imi multumeasca ca l-am edificat cu privire se semnificatia unor indicatoare si sageti de pe jos? Ca sa ma asigur ca am inteles ce a vrut sa-mi transmita, am sunat la firma de taxi, le-am comunicat indicativul si mi-au spus ca il vor admonesta. O sa le trimit si filmuletul, sa vad ce raspuns primesc.

Enjoy

7 comentarii

  1. Cel mai eficient vaccin e vaccinul la atestat.

  2. Cred ca intrat si taxim*istu’ aici, ca vad un minus…

    • Ar fi fost bine. E unu .. care tot da ” – ” la fiecare video nou aparut

    • Ca sa va linistiti amandoi, de parca s-ar da premii pentru plusuri, eu am dat minus dintr-un singur considerent. Nu mi se pare intr-atat de grava fapta cat sa merite un film separat si cred ca mergea facuta o compilatie. Mai ales ca autorul a mai postat inca un clip azi.

  3. Daca nu era un fenomen generalizat, tipic la romani, mergea pus la gramada. Nu stiam ca e limita la un clip pe zi…

  4. aia e banda de dreapta ? pe jos scrie altceva

  5. Uita-te la indicatorul de preselectie de la secunda 01 si o sa vezi ca arata ca b1 e obligatoriu dreapta…semnele de pe jos sunt mai sterse, dar asta nu e o scuza…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!