Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Era sa-i trosnesc – La volan, graba strica treaba

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 57

1. O doamna care se uita pe Facebook la semafor, rateaza startul si mai sta o tura.

2. BMW – fara oglinzi, fara semnalizari – tras de volan si atat.

3. Era sa-l trosnesc – schimba B1-B2-B3 de parca trece prin branza – sunt convins ca nici nu a apucat sa se asigure daca vine cineva pe B3.

4. Si pe asta era sa-l trosnesc – omul se grabea, ca doar transporta persoane – ce prioritate, o puneam de un frontal frumos. Bineinteles, tot el cu injuraturi, nervos.

5. Semaforul care pacaleste soferii, foarte periculos.

6. O Solenza cu parbrizul plin de cruciulite o taie de-a dreptul in giratoriu. De data asta l-au scapat cruciulitele.

7. O mama iresponsabila. Nu ridica nicio clipa capul sa se asigure, ba mai mult, isi arunca copilul direct in strada, pe jos fiind zapada si gheata sub ea. Noroc ca nu aveam mai mult de 15-20 km/h.

8. Soferimea care blocheaza intersectia pentru ca se poate, nu?

5 comentarii

 1. Soferi adevarati… zau :))

 2. doctor faust

  7. iresponsabil esti tu. nici macar 15-20 nu trebuia sa ai. nici mai mutl de 5. atat poate scoate un civilizat „esti proasta” pentru o femeie cu copil intre blocuri cu 0 trotuare intrucat toate sunt ocupate de masini.
  pupa-te!

  • pai eu zic ca mai bine lasam masina acasa, ca pe jos merg in medie cu 6km/h. Ce rost ar avea sa iau masina si sa merg cu 5km/h? daca si tu iti arunci copiii in strada asa, problema e la tine, nu la masini. dupa mintea ta, daca eu dadeam peste ei cu 15km/h, era vina mea ca aveam viteza mare, nu a lor ca nu se asigura si ies asa in strada, unde mai pui conditiile meteo. Nu?

 3. Cel cu duba a crezut ca faci dreapta. Erai pe B1 cu semnal dreapta (se aude) si a crezut ca intri pe aceeasi strada pe care voia si el sa intre.

  • Semnalul se terminase inainte sa ajung in dreptul ala. Si chiar si asa, nu inseamna ca trebuia sa se urce pe mine, nu? In spatele meu oricum erau si alte masini. Sa mai zic ca nu are voie sa intoarca acolo? Ca are linie continua?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.