Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Cu trotineta in trafic

Adăugat de gicuta13
Raportează ca șters! 11

Desi sunt un fan al versiunilor alternative de deplasare (aici ma gandesc la metrou, motocicleta sau bicicleta) totusi trotineta este cam mult as zice eu. Interesant este ca a trecut pe langa un echipaj care nu a schitat un gest.

3 comentarii

  1. Am impresia ca e trotineta electrica. Totusi nu e pieton sa circule pe trotuar. Totusi ar putea circula cat mai aproape de partea dreapta, dar in lipsa unei piste de biciclete, tot pe carosabil ar trebui sa mearga, nicidecum pe trotuar.

  2. As zice ca este o confuzie in termeni insa legislatia este destul de clara. Trotineta electrica nu este bicicleta (conform art 6 OUG 195/2002 aliniatul 10) nu este nici moped (acelasi articol aliniatul 21 daca nu depaseste 25km/h, daca depaseste => moped) deci nu prea este vehicul sa se afle pe strada. Daca este moped trebuie inmatriculat si toate cele (inclusiv numar de inmatriculare). In oricare din cazuri nu are ce cauta pe strada zic eu.

  3. Salut. N-are ce cauta cu troti pe strada. Tereibilism…. Politia… in locul ala, ca de obicei, la panda.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.