Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Trotinetist fiind…#1 Masina de salvare si soferii ei

Adăugat de Sicilianul
Raportează ca șters! 21

O sa incep o mica serie de filmari din trafic in timp ce „ma dau” cu trotineta. Am si permis auto dar de multe ori este mai eficient sa iei trotineta si sa te „strecori” prin traficul de Bucuresti. In clipul de fata avem varianta clasica de baiat care iese la intimadare cu juma’ de masina se uita in ochii tai si apoi se hotaraste sa o calce si prioritatea sa fie doar cand are el nevoie… In planul secund – observam ca cine nu te lasa sa mori si ar trebui sa te salveze in caz de urgenta medicala – te poate calca pe strada. Masina de salvare care este condusa de un posesor de permis care inca nu a auzit de alti participanti la trafic si eu sunt vinovat ca trec pe acolo si el este incurcat de mine.

6 comentarii

  1. Ce urata a fost nr. 2.

  2. Sicilianul – Să îți fie învățătură de mine, o lecție de învățat. Ce cauți ci trotineta pe carosabil? Incostientule ce ești. Trebuia să fi pe trotuar sau pe lângă bordură. Ce ai vrea sa facă șoferii?

    • Pai si nu e langa bordura? Pe trotuar nu are voie ca e vehicul, mai citeste codul rutier

    • Ce ar vrea sa faca soferii? Probabil sa nu-i taie calea, sau mai bine chiar – sa nu-l depaseasca cu 10 metri inainte sa vireze, ci sa aiba rabdare sa stea in spatele lui cinci secunde in plus… 🙂

    • Sper ca erai ironic…

  3. Interesant

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.