Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Trotinetisti 2k22

Adăugat de Dark Knight
Raportează ca șters! 21

Trotinetiști 2k22!

Legislație de rahat!!
Cum să lași să circule pe drumuri publice persoane fără permis de conducere care habar nu au ce înseamnă „semnele” alea de pe marginea drumului, să nu ai nimic reglementat CLAR cu sancțiuni de 3x mai mari față de autovehicule pentru că te pui singur în pericol de moarte! În mașină măcar te mai salvează tabla.

Referitor la ultima creatură pe trotinetă din clip: data viitoare poate ai noroc și dai de unul supărat care are timp să se ocupe de tine așa cum trebuie, să te felieze puțin, dacă tot te dai tu jos de pe trotinetă și ai chef de scandal.

Off-topic: Să zicem că îl loveam și nu aveam cameră de bord. Ce credeți că ar fi declarat maimuțoiul? Că era pe trecere pe lângă trotinetă 1000000%. Camera auto este un must-have în timpurile astea.

3 comentarii

  1. Tocmai asta si trebuie, sa ai camera video in bord si mult calm. Lasa pe maimutoi sa faca scandal. Daca insista, suni la 112.

  2. Vezi ca trotineta e vehicul si are aceleasi drepturi ca si tine.
    „Maimutoiului” trebuia sa ii dai prioritate de dreapta. Nu se vede niciun semn care sa indice altceva.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.