Truck stories 12

Adăugat de ungadrian
Raportează ca șters! 21

Trafic vazut din camion.

4 comentarii

  1. Am fost zilele trecute pe Valea Oltului si am vazut aceeasi manevra de nota 10 la un sofer de tir, identica cu a ta. S-a strecurat intr-o parcare ca sa ne lase pe noi , cei din spatele lui, sa trecem. Mi-am amintit de tine si m-am uitat in oglinda retrovizoare sa vad ce face si intr-adevar, dupa ce am trecut , l-am vazut in spatele nostru. Fffff dragut !

    • Din pacate din cauza dispecerilor si a patronilor care te considera doar un card alergam cate 9h doar condus si 15h de munca aproape zilnic, termene de livrare aproape imposibile… etc din cauza asta uitam sa fim oameni.

  2. Nu stiu daca ce voi spune iti va indulci amaraciunea, dar si in alte domenii de activitate lucrurile stau tot cam asa…. multa munca, oboseala, stress cat cuprinde. Intr-adevar, este esential sa nu uitam sa fim oameni. Macar atunci vom avea mangaierea ca nu vom fi trait degeaba.

  3. +
    Pe mine ma fascineaza hardughiile astea mari si imi pare rau ca nu am avut pana acum ocazia sa ma urc intr-un camion. Cred ca-i misto tare acolo sus 😁

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!