It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Truck Stories Ep. 3

Adăugat de ungadrian
Raportează ca șters! 28

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

8 comentarii

 1. Luuuuuuuuuung tare și puține faze. Drumuri bune!

 2. Si din pacate sint multi nesimtiti ca melcul ala de BV, uneori merg si pe B2 in paralel cu alt vehicul…

 3. Incredibil, incredibil, incredibil! Masina din fata vrea sa mearga prudent dar nu e lasata de „profesionisti” si de „cunoscatori”.
  Incredibil!

  • Nu e chiar asa… Daca ai cel mai elementar bun-simt, cand vezi ca strangi in spate o coloana de zeci de masini, ori mergi un pic mai repede, ori facilitezi depasirea, ori tragi pe dreapta 30 de secunde la primul popas.
   Eu trec zilnic printr doua localitati lungi de vreo 10km. Nu sar de 60km/h, pentru ca nu vreau. Dar daca se strange coloana de peste 10-15 masini care clar vor sa mearga mai repede in spatele meu SI este aglomerat pe contrasens, trag pe dreapta 30 de secunde, ii las pe toti sa se duca, si imi vad de drumul meu in urma lor. Ma gandesc ca am prins un semafor rosu, si gata.
   Daca nu este aglomerat pe contrasens, merg cat mai pe dreapta si cine vrea, ma depaseste. Nu ii suport pe cei care merg calare pe mine 5km si ma depasesc exact la iesirea din localitate, dar asta e deja alta poveste.

  • Cind esti asa de „prudent” si ti-e frica sa mergi cu mai mult de 40-45 la ora, lasi masina acasa si folosesti trenul…

 4. @ungadrian Din pacate pe destule dintre drumurile noastre cu o singura banda pe sens poti intalni astfel de soferi precum cel/cea de la la final … si nu prea ai ce face daca nu vrei sa-l „faci” printr-o depasire neregulamentara. Poate altii, pro sau amatori, ar fi depasit mult mai repede, chiar daca ar fi trecut peste linia continua sau riscant cu trafic venind pe sensul opus.
  Frumos peisaj de iarna la sfarsit! 🙂
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!