It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

True Idiots #5

Adăugat de diabolik79
Raportează ca șters! 29

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!
P.S. Daca nu injuri in timp ce conduci, inseamna ca nu esti atent la trafic! ©™®  🙂

10 comentarii

 1. Moldoveanul

  +

  P.S Cum se numeste melodia de la 0:46? 😀

 2. Când te duci spre unul cu 140 km/h pe un drum unde limită de viteză este de maxim 100 km/h, așteaptă-te să nu te vadă. 😉

 3. Ce-a fost faza aia care incepe la 1:44?!?
  Eu pot intelege ca esti grabit si ca ai boala pe pe cei care nu s-au mutat pe B1 imediat ce a devenit disponibila. Dar vorba lui ics, parca nu era autostrada acolo. Apoi, extrem, extrem de agresiv: flash-uri instant, lipit de fundul lor, claxoane, depasire pe linie dubla continua… Aia nici nu au avut timp sa realizeze ca tu vrei sa depasesti. La o adica, incerci cu semnal stanga, astepti cateva secunde, dupa aceea poate un flash… dar ce ai facut tu acolo… Cel cu Polo se putea speria urat si reactiona si mai urat.
  La 1:48 apare banda 1 iar la 1:49 tu deja dai flash-uri??? La 1:56 BMW-ul ti-a eliberat banda iar la 1:58 esti deja calare pe claxon dupa ce in prealabil ai avut timp (in alea doua secunde) sa dai si cateva flash-uri?
  (Nu votez)

 4. Subscriu colegilor, cu faza de la 1:50 cam semeni cu aia pe care ii „promovezi” in clipuri…

 5. @diabolik79 In majoritatea situatiilor prezentate aici ai dreptate: neacordare de prioritate, trecere pe rosu la semafor, circulatie pe marcaje de spatiu interzis, neasigurare si lipsa semnalizare la efectuarea depasirii, lipsa lumini in circulatia pe timp de noapte etc.

  Am o rezerva in privinta fazei de la 1:48 care a starnit mai sus o discutie. Acolo unde incepe portiunea de urcare pe doua benzi, apare si-un anumit indicator. Crezi … ca e in regula sa procedezi asa acolo?

  • Poate nu știi drumul și sunt puține șanse de a depășii legal având din TM până la Lugoj 8 localități plus trafic greu, dar crede-mă ca dupa 5 ani de naveta nu mai am răbdare cu b2 lovers din ăștia care nici cu flash-uri nici cu claxoane nu realizează ce se întâmplă in jurul lor.

  • @diabolik79 Din cate am observat si-n alte clipuri, circuli de multe ori pe acel drum (E70). Presupun ca-l cunosti ca-n palma, stii unde sunt portiuni mai dificile sau mai putin dificile, unde se poate circula mai repede sau nu 😀 etc.
   Insa in cazul unei situatii ca cea de la 1:48, care nu e intalnita numai pe E70, nu i-as numi neaparat B2 lovers si nici trata ca atare. Poate ca aici e de fapt problema pe care am putea s-o lamurim acum.

   De exemplu aici:
   http://www.trafictube.ro/doua-minute-dn1/ (pana la 1:44, cu stop-cadru la 0:11, vezi indicatorul) eu nu le-as spune asa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!