It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Tu cum procedezi …

Adăugat de 1nDeeD
Raportează ca șters! 59

Doua situatii asemanatoare, dar doua metode diferite de actiune a soferilor la intalnirea autovehiculelor cu regim de circulatie prioritar

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/tu-cum-procedezi-la-intalnirea-unui-autovehicul-cu-regim-prioritar-de-circulatietucumprocedezi/

12 comentarii

 1. Mda, din pacate i-am auzit pe multi zicand chestii gen „da-i dracu’, probabil se duc sa-si ia saorma, ii stiu eu”.

 2. Ca aici : Art. 37
  (1) Conducatorii de vehicule sunt obligati sa opreasca imediat, pe acostament sau, in lipsa acestuia, cat mai aproape de marginea drumului sau bordura trotuarului, in sensul de deplasare, la apropierea si la trecerea autovehiculelor cu regim de circulatie prioritara care au in functiune mijloacele speciale de avertizare luminoasa de culoare rosie si sonore.
  (2) Conducatorii de vehicule sunt obligati sa reduca viteza, sa circule cat mai aproape de marginea drumului in sensul de deplasare si sa acorde prioritate la trecerea autovehiculelor cu regim de circulatie prioritara care au in functiune mijloacele speciale de avertizare luminoasa de culoare albastra si sonore.
  (3) In situatiile prevazute la alin.(1) si (2), pietonilor le sunt interzise traversarea si circulatia pe carosabil pana la trecerea vehiculelor respective.

 3. Andrelinio

  Sunt situatii cand baga sirenele .. doar ca sa treaca de intersectie ( nu se grabesc nicaieri ) 🙂

  P.S: Normal .. ” + „

  • daca doar in intersectie e nevoie de ele? sau crezi ca exista soferi de ambulanta cu fetish-uri legate de sirena-n ureche?

 4. @1nDeeD Da, + pentru film si mesajul lui. Cu cat mai multi vor intelege ca asa trebuie procedat (faza a doua), cu atat vor ajunge mai usor cei aflati in misiuni de urgenta acolo unde este nevoie de ei.

  • Sunt curios de minusul dat, as vrea o justificare la el. Sunt de parere ca fiecare are dreptul sa faca cum il taie capul, dar tare mult as vrea o explicatie..

 5. Indiferent unde se duc,la shaorma sau la vreun caz,au regim special cat au in functiune semnalele acustice si luminoase,nu stie nimeni unde merg,deci trebuie sa faci loc,indiferent unde te afli,pe autostrada sau in oras,un exemplu vi-l arat din Germania https://www.youtube.com/watch?v=PVxlqX3Tf00

  • De acord, in momentul respectiv n-ai de unde sa stii daca le folosesc legal sau nu. Obligatia este de a le face loc, cum si cat de repede se poate.
   A, daca dupa aceea se dovedeste ca le-au folosit necorespunzator, atunci se poate face o sesizare la factorii de raspundere cu privire la incident si sa se ia apoi masurile de rigoare.

 6. Un subiect care si pe mine ma irita. Nu inteleg cum pot sta linistiti oamenii cand cineva are nevoie de ajutor si-ti urla in cap o sirena ca sa faci loc. +

 7. O gramada de oameni care nu-si merita plasticul din buzunar…

 8. Gigi Marinescu

  Inconstienti. E cumplit sa fii in locul celui care asteapta o ambulanta sau o masina de interventie….Din pacate, multi nu realizeaza acest lucru, motiv pentru care nici nu au o reactie la prezenta unui vehicul in misiune…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!