It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aproape poc -Tuareg-

Adăugat de magnnum_carcam
Raportează ca șters! 79
Un incident filmat cu mult timp in urma, dar care, consider eu, trebuia urcat pe internet. Detalii in clip.

4 comentarii

 1. ing.tudor

  Hmmm… Oare aveai semnalizarea pusa dreapta?

  P. S. Conducătorii autovehiculelor aparţinând instituţiilor prevăzute la art. 32 alin. (2) lit. a) şi b) pot încălca regimul legal de viteză sau alte reguli de circulaţie, cu excepţia celor care reglementează trecerea la nivel cu calea ferată, atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.
  > încalca linia continua

  Pentru a avea PRIORITATE (doar) de trecere, aceste autovehicule trebuie să aibă în funcţiune semnalele luminoase şi sonore.
  > nu avea, dar era pe b2 deja, poate în misiune.

  Vezi sa nu dai peste unul din-asta care e pe bune în intervenție sub acoperire, nu ai semnalizat din timp, nu te-ai asigurat temeinic la schimbarea benzii de circulatie, ca nu aveai când la ce brusc ai virat și nejustificat.

  • @ing.tudor
   DIn momentul in care deja eram iesit din sensul giratoriu am semnalizat stanga pentru ca treceam de pe B1 pe B2, cu justificarea de a lasa loc pe B1 pentru a le permite celor de pe bretea sa iasa pe drumul principal.
   Partea cu misiunea si semnalele luminoase si acustice nu are nici o relevanta la video, poate ai fumat ceva de vezi lumini si auzi zgomote ciudate, nu stiu ce sa zic. Cam bati campii prin comentariile postate la alte videori, deci eu zic sa o lasi mai usor cu substantele astea pe care, probabil, le consumi.

  • ing.tudor

   Înțeleg… În momentul în care se trece de pe o banda pe alta se semnalizează intenția și tot atunci intenția se duce la capăt.
   Partea cu misiunea nici nu a existat în acest video. Unele autovehicule pot încălca acea linie continua, ca au semnale acustice și luminoase, ca nu au.

 2. Conținutul acestui comentariu a fost eliminat pentru că nu aducea valoare discuției.

  Echipa TT vă mulțumește pentru înțelegere.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!