It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Tupeu pe interzis

Adăugat de LRD
Raportează ca șters! 58

Locaţie: DN17, jud. Suceava, mun. Câmpulung Moldovenesc, la intersecţia străzilor Calea Transilvaniei şi Theodor Neculuţă.
Aici, problema este lipsa unui indicator de ACCES INTERZIS la baza căii de acces, din Theodor Neculuţă; acea cale fiind marcată prin indicator SENS UNIC la pătrunderea din DN.

6 comentarii

 1. doctor faust

  in lipsa unui indicator de interzis, oricat de logica ar parea contrapartida semnului de sens unic, mi se pare ca „tupeu” e cam mult zis.
  in tara asta intra oamenii pe interzis cu semne, filmeaza, fac scandal, pun pe TT si pe FB, apa la televiziuni si il linseaza pe ala care vine pe sens unic, ca i-a bagat ueizul, si tu te iei de unul care n-are sens in partea opusa?…rusinica.

  • Daaa domne :)) Rusinica lu asta care filmeza si cinste lu ala care taie linia CONTINUA ! Ah da….nu era indicator obligatoriu dreapta :))) Oare de ce nu era, desteptule?

 2. Doar o vita proasta , se vede si pe camera indicatorul de sens unic + cel mai important cand vezi rampa (din directia vitei) cam este logic ca n-ai cum sa mergi din acea directie , n-ai vizibilitate , dar vita tot vita este.

 3. trebuie pus semn de interzis , jos..

 4. Localnic si cam nesimtit, ca nu-i prima oara pe acolo. Plus ca ”striveste” si continua de pe asfalt…

 5. Cătălin Tănase

  In locul autorului nu-l lasam. Si nu din ambitie, dar e destul de periculos sa ies cu spatele in DN

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!