It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

O tură prin Timișoara

Adăugat de Golby
13

Urmăresc Trafic Tube încă de la începuturi, sunt șofer și ciclist, dar predomină bicicleta. Clipul este filmat in vara anului trecut, dintr-un unghi interesant. Este doar recreativ, nu surprinde evenimente în trafic. Sper să vă placă!

3 comentarii

 1. 1. M-am vazut la bere la Porto Arte 🙂
  2. La 4:41, foloseste te rog pista care mergea spre stanga (dreapta in filmare).

  • La 4:41 am mers pe langa mal pentru a fi cadrul mai interesant. In alta ordine de idei, de multe ori acolo sus e mai putin loc pentru ca e mult mai ingust si sunt si oameni, de multe ori chiar si sedinte foto. Dar oricum ar fi, incerc sa incurc pietonii cat mai putin.

  • Stii, cand sunt claxonat de biciclete ca stau pe pista (chiar daca stau 2 secunde sa ocolesc alti pietoni) nu ma deranjeaza, mai ales ca se intampla foarte rar pentru ca ma asigur ca nu incurc pe nimeni cand fac asa ceva. Daca cand sunt la plimare in zona pietonala si sunt claxonat sau mai rau injurat sau lovit de bciclisti imi sare tandara… si sare in toti care nu pot sa respecte niste reguli in momentul ala.

   Imi arata gambele, gleznele si picioarele de parca ma auto-flagelez de la urme de biciclisti care m-au lovit, 2 tin minte exact pe promenada aia. 🙂

   Inteleg si cum e cu aglomeratia mai aes cand infloresc pomii pe acolo, dar eu am niste sechele cu biciclisti care o sa reactioneze la orice 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!