It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

TurboTube #7

Adăugat de Mihai Alecu
Raportează ca șters! 72

ATENTIE – Contine limbaj neadecvat persoanelor sub 18 ani.

19 comentarii

 1. poate ca daca ascultai ce zicea fatuca aia de la radio despre zodia ta la horoscop nu se lasa cu fail 🙂

 2. Nu cred in horoscop. 🙂

 3. La ultima faza marcajul de pe jos permite virajul la stanga, deci omul procedeaza/e incadrat regulamentar. Pentru ce claxonul atunci, ca nu a semnalizat manevra cat a fost oprit la semafor? Corect, asa trebuia, dar te incalzea cu ceva?
  Eu in locul lui, cand te-ai urcat pe claxon, ma cataram pe frana si te tineam acolo pana consideram ca „pot sa trec in siguranta”.

 4. Te costă ceva să semnalizezi din timp ca sa știe și prostii din spatele tău pe ce parte sa se pună?

  Știi vorba aia, ce ți-e nu-ți place, altuia nu-i face. 🙂

 5. @guma_turbo – Costa, undeva la 0.01 bani si 2-3 calorii. Doar nu vrei sa le consume altii pentru asa ceva nu 😀 ?

 6. Plus ca dacă miști prea des de maneta aia din stânga volanului poți sa o strici, ceea ce înseamnă alți bani. Cu cat o folosești mai puțin/rar, cu atât mai bine.

 7. Exact, becul costa, mancarea costa. Toate costa… mai bine facem economie de becuri. Macar asa vom putea merge si noi 100 de metri cu masina pana la saormarie o data pe luna, prin economii. Concluzia: merita…

 8. nighthawk

  Desi e clar vina lor, cred ca treci cam aproape de pietonii aiuriti. E atat de multa bataie de cap daca ii lovesti, incat mai bine te feresti de ei.

 9. Știu ca nu e bine, dar nu ma pot abține când vad atâta durere în cot din partea lor. Până la urmă urmei, nu eu stau cu oasele rupte.

 10. furia rosie turbo

  Am dat minus mai mult pentru ultimul coment,si-ti spun asa:cand o sa vezi cateva oase rupte si probabil sange peste tot,si sa fii primul la locul accidentului,poate o sa-ti mai schimbi parerea despre asta,vreau si cred ca a fost mai mult o gluma de si eu nu rad la ea.Nici macar dusmanilor nu le doresc asa ceva(nu ca as avea),multi au ramas marcati pt accidente cu victime chiar daca nu au fost vinovati.
  Cat priveste pe cel cu Skoda sunt perfect de acord cu tine,greseala mica repercursiuni mari,ma bag in spatele tau,tocmai pt ca mergi inainte si pe urma surpriza.”Cel putin” 50 metri dai semnal ca restul sa stie si sa aiba timp sa reactioneze si sa se incadreze,pot fi si 100 de metri in oras in functie de situatie .Si orice se poate avertiza prin semnal o groapa,un bicilist,un betiv,faci mult bine printr-un lucru asa de marunt.

 11. TraficMadrid

  Ei, daca toate costa… aflati ca „Nimeni nu moare pe gratis!” :))

 12. Comentariul meu de mai sus e jumate gluma, jumate serios.

  Am vazut și vad sânge aproape în fiecare zi, deci nu e problema. 🙂

 13. furia rosie turbo

  Ma gandeam eu ca esti doctor sau vre-un Al Capone mai mic,cu sange rece! 🙂

 14. Ma multumesc cu prima varianta. 🙂

 15. Ce program ai folosit pentru introducerea timpului, vitezei si coordonatelor ? (banuiesc ca datele se afla intr-un fisier .srt)
  Multam

 16. Filmez cu telefonul, aplicația Dailyroads. Generează un fișier .srt. Apoi direct cu Cyberlink Powerdirector. Dacă ai nevoie de ajutor ma anunți.

 17. Multam mult! O sa-l incerc.

 18. Faza a doua se intampla des, din cauza soferilor, care vor sa intre de pe o strada perpendiculara,directpe banda a doua, cand prima e libera.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!