Tuta tutelor

Adăugat de bonygy
Raportează ca șters! 70

Ce face o tută care încurcă „Hăis” cu „Cea”? Gesticulează şi te înjură că nu te dai din drumul ei… deşi mă oprisem, tot nu era suficient…

6 comentarii

 1. Cum ar zice Fulga in locul ei…..”ce vaca sunt! am uitat sa ma prezint!”

 2. Era asa de „ZEN” ca s-a crezut pe bicicleta =)) .

 3. I-ai stricat ZEN-ul :)))
  PS: asa ca fapt divers, biciclistii aia trebuiau sa fie insirati, nu sa mearga in paralel, cum o fac cei de la inceput si de la sfarsit.

  • Este un excelent exemplu in care se vede pericolul deplasarii in sir pentru un grup mai mare de biciclisti. Daca mergeau toti in sir, tuta respectiva isi continua depasirea si ar fi facut o triplare, situatie mult mai periculoasa. Si ce a facut aici deja a fost foarte periculos, pentru ca a efectuat o depasire fara sa se asigure, avand masina din sens opus. Legea ar trebui modificata sau macar sa se specifice pentru un anumit numar minim de biciclisti se permite deplasarea in pluton.

 4. Golby
  Nu ar strica să mai revezi Codul Rutier din când în când. Să vezi în ce condiții pot merge bicicliștii pe drum, cum pot fi depășiți și ce înseamnă triplare.

  • La triplare ai dreptate, m-am grabit si am folosit gresit termenul. In rest am impresia ca ai citit pe diagonala ce am scris. Am zis clar ca desi legea prevede deplasarea in sir pentru biciclete, in astfel de situatii este mai periculos decat in pluton, iar exemplul este chiar acest clip.

   Daca biciclistii respectivi formau un pluton, masina ar fi putut efectua depasirea mult mai usor si mai repede. Tocmai de aceea ar trebui modificata legislatia pentru un anumit numar minim de biciclisti care se deplaseaza in grup, ar trebui permisa formarea unui pluton pe toata latimea benzii.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.