It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Tutorial de parcare – mica tamponare

Adăugat de Panda
Raportează ca șters! 288

Tutorial de parcare : Ce sa NU faci cand vrei sa parchezi si gasesti un loc liber. 🙂

Ce mai caută lumea:
 • tamponare in parcare

18 comentarii

 1. Se mai intampla! 🙂 +

 2. Se observa ca loganu sta prost la capitolul lumini pe stopuri nu ? 🙂

  B: Stopul de pe dreapta merge 100%, cel central 50% (nu sunt sigur daca se aprinde ceva sau nu :lol:), iar cel din stanga e mort 😆 .

 3. Doamne ce incompetent. Cine ia dat lu ala carnetu?

 4. Doamne ce am mai ras :))).

 5. Ala e sofer ? Si eu am Logan dar cand am cumparat-o mi-au dat si 3 oglinzi 😀

 6. o biscuite

  ala nu-i sofer. ala-i agent de paza. si ca sa ajungi agent de paza, mintea trebuie sa fie invers proportionala cu muschiu`. intai tre sa dai, apoi sa gandesti.

 7. Forta fara creier… Da, masinile au in general multe dotari, de exemplu: frana semnalizare, oglinzi, faruri; multi au forta dar nu au inteligenta necesara sa le si utilizeze!

 8. @Alin Mihai :))
  @GiGiMoKa Avea putina viteza doamna, ma indoiesc ca era peste cea legala, dar ea a reusit sa franeze si sa evite accidentul. Soferul Loganului trebuia sa se uite si in spate cand stia ca are de gand sa opreasca.

  Teoria conspiratiei :)) Daca ala a vrut sa simuleze o lovitura din spate ?

 9. Claxonul doamnei trebuia sa-i dea un pic de gandit, dar din pacate n-a mai ajutat la nimic.
  P.S. Ai vrut sa faci o rima in titlu sau asa a iesit? 🙂
  +

  B: Asa a iesit 😆

 10. cel cu loganu de bunavoie si nesilit de nimeni sa-si dea foc la carnet cine stie ce o sa faca pe viitor daca conduce in halu asta

 11. DinTraficCulese

  Ceva de genu mi s-a intamplat acu mai bine de 2 luni 🙂 stateam la semafor pe b1. si un logan din fata mea a dat cu spatele ca sa intre pe b2… m-a lovit, dar nu se vedea nimic. Nici macar numarul nu il aveam indoit 🙂 si-a cerut scuze si am plecat amandoi in treburile noastre 😉

 12. Cu acest accident mi s-a confirmat ca agentii de paza-s niste idioti. Majoritatea care i-am intalnit in trafic nu semnalizeaza cand vor sa schimbe directie, arunca gunoaie pe geam, opresc unde vor.

 13. Prost sa fii noroc ca este…
  Stopuri = din 3 „just” 1(dreapta)
  Semnale = „canci” din 2 posibilitati,el nu s-a folosit de niciuna,1 ar fi semnal stinga si a 2-a,acvariile
  +

 14. Ursul Grizonat

  N-am inteles de ce ai plecat. La ce „meserias” era si cum a infipt-o cu botul la perete, promitea ceva cioburi si vopsea si la iesire !

  Boala cu stoapele la Golan e veche. Nimeni nu cheama mainile in service. Nu cred ca au sistem de monitorizare a becurilor, ca nu sunt facute de Mercedes.

  B: Eu abia acasa am observat faza. Masina era parcata aici, nu eram in ea :D. Stopurile denota miserupismul soferului in cele mai multe cazuri. Se pot verifica in n modalitati, atunci cand e putin intuneric afara, daca ai vreun zid sau chiar in coloana de la semafor…

 15. i se putea intampla oricui 🙂

 16. Treaba cu verificatul becurilor o fac zilnic la semafor. Si in fata si in spate. Cel mai bine e cand ai o matahala de la RATB in spate.
  Chiar acum am unul ars pe stanga spate.

 17. Astharoth

  Merita dus de manuta la politie sa ii explice agent Emcevescu cum se da cu spatele.

 18. cu cei de la firmele de paza si eu am o „problema” sa zic asa in sensul,ca nu inteleg,pentru ei exista alta legislatie?daca nu au girofar de ce nu respecta semnele si semafoarele?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!