It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Bre, dacă te uiți, șterge-te la gură…

Adăugat de An3
Raportează ca șters! 43

…de cât rahat ai mestecat. Pe scurt: intersecția Petricani/Bd. Lacul Tei, intru pe verde plin și din dreapta tot se scurg tot felul de nesi. Il claxonez pe intelectualul de Ilfov care îmi face semne că aș fi nebun, că am cedeaza eu. Trag lângă el să văd de ce este așa agitat, și ce să vezi: nătărăul susținea ca semafoarele nu merg (sunt pe galben intermitent) și eu tb. să-i cedez lui. Când îi zic că am trecut pe verde plin, spune (ca olteanul cand a văzut struțul) că așa ceva este imposibil, că mint, că alea. Iî zic să tragă pe dreapta, să-i arăt pe cameră că este într-o dimensiune paralelă (o bulă cu „b”, cum i se mai zice în popor). Nu, nu are cum, el știe mai bine, este foarte atent la trafic. Culmea e că era așa sigur pe el, încât începusem să-l cred. Mai aveam puțin și îmi ceream scuze că am tecut pe verde.

Uite bre filmarea, care semafoare nu merg, ești surd? Până și alea de pietoni funcționează. Cred că avea verde intermitent cu săgeată la dreapta, dar nu distinge culorile sau formele.

Mor că nu-mi merge sunetul (am apăsat ceva si e pe ‘mute’ chinezăria), să auziți ce comentarii pertinente făcea, respectivul „domn” (scuze de exagerare).

8 comentarii

 1. Hai sa-i dam circumstante atenuante. Ai petrecut cateva secunde in intersectie pana in dreptul lui. Vreo sansa sa se fi schimbat verdele tau intre timp?

  • extreme9933

   @vasco – Si daca se schimba verdele lui intre timp, ce obligatie avea cel cu opel-ul? Te las sa te interesezi singur, poate pe viitor punem intrebari mai destepte.

 2. Nicio șansă, absolut niciuna. Nu am petrecut așa mult timp în intersecție, tocmai ca să nu o blochez. Cred că a mai ținut verdele pe puțin vreo 20 secunde, DUPĂ ce am traversat-o.
  A trecut pe roșu plin, citește descrierea, el nici nu știa că semafoarele merg 🤪

 3. Drumul e tarlaua lui de porumb!

 4. Mai citim si noi putin legislatia? Ce zice cand patrunzi intr-o intersectie blocata? Offf…

  • Alo, domnu’ expert cu legislația, tu nu vezi că în intersecția aia „blocată’ au pătruns trei mașini din dreapta PE ROȘU? Mai și gândim înainte de a posta? Sunt sigur că toți aia de au trecut pe roșu erau doxă de legislație.
   Gizăs, mulți mai sunteți frate…

  • Gizăs? :)) Ai 17 ani? Pai mai gizas ti-as explica unde gresesti in gandire dar nu cred ca indeplinesti multe criterii de inteligenta. Daca tie ti se pare justificat sa incalci legea pentru ca altul o face atunci zic sa calcam pietoni pe trecere de fiecare data cand cineva trece pe rosu, ca deh, ala de ce trece pe rosu. Chiar ca multi mai sunteti … si bolovani toti.

 5. 😂🤣😂 E tare cum faci tocmai tu referire la criterii de inteligență. Tu 😂. Pe viitor abține-te, râde lumea de tine.
  Dacă tu din acest clip atât ai înțeles, ești tare odihnit. Ia numără câte mașini trec pe roșu din dreapta (în plan îndepărtat) în timp ce am verde eu? Copilaș, dacă citeai ce am scris mai sus vedeai că verdele meu a ținut încă vreo 20 sec. DUPĂ ce am traversat toată intersecția…
  Și legislația se aplică și celor din dreapta, cei care au blocat de fapt intersecția. Eu nu am blocat nimic, nici cei care au venit în urma mea (vreo 3 mașini). Hai, că ți-am acordat prea mult timp, oricum nu înțelegi nimic din ce vezi și citești.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!