Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

4 comentarii

  1. Habar nu ai tu, dar timpul mobristilor pe 2 roti este mult mai pretios decat al conservarilor, iar faptul ca depasesc haotic in viteza mare, infasurand benzile pe roti sau mergand pe contrasens printre masini, sa stii ca ei FLUIDIZEAZA traficul… :))
    Problema cea mai mare este ca nu pot fi nici donatori, deoarece la viteza cu care ”filtreaza” traficul, doar cu rindeaua ii mai razui de pe botul vre-unui tir…

    • adevarat… bine, pe mine ma streseaza cand imi ajung brusc in fata si imi intra sistemele de siguranta de pe camion :))

  2. La faza de la 9:42, te certi cu tine? Cel cu masina rosie, avea tot dreptul sa intre si sa treaca prin sens. Tu nu erai in sens in momentul in care el a intrat, asa ca nu avea nici o obligatie fata de tine. El a intrat in sens la 9:62, tu la 9 43, moment in care el era deja intrat cu toata masina in sens. Ai cumva prioritate de gabarit.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.