It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ultima săptămână

Adăugat de Cristiansens
Raportează ca șters! 24

Mea culpa: dau cu carne la un moment dat la nr 2. Iau KRAZ, dau cu KRAZ 🙂
1.Am rămas şocat de spiritul kamikaze.Ieşise din alveola dinspre Plevnei spre Eroilor
2.Intră pur şi simplu peste mine, deşi avea spaţiu înfaţă iar în spate exista riscul să blocăm intersecţia (Drumul Taberei cu Drumul Sării). Merge la intimidare, de asta m-am şi enervat.Am lăsat mai mulkt, pentru a fi mai clar că avea şi alte opţiuni pe lângă semnalizare.
3.Foarte amuzant, la final. Îmi spune că ştia că are o problemă, dar nu ştia exact ce…
4.Nu e cine ştie ce, doar că am văzut acolo, spre Academie, vreo trei accidente exact din cauza asta.
5. Nu l-am înţeles.

5 comentarii

 1. 3. baaaa de ce te iei de vecina mea ? 🙂 si eu i-am spus ca nu are stopuri pe frana, mi-a multumit si a zis ca se duce la service. se pare ca din noiembrie de cand i-am spus nu a avut timp. o sa ii reamintesc maine 🙂

  • in decembrie am vrut si eu sa ii zic ca nu are stopuri pe frana. Imi parea rau ca prinsesem rosu si nu am apucat sa o mai prind din urma, dar aum ca zici ca stia nu imi mai pare rau :|.

 2. Instalatia electrica la Logan e de tyoata jena. Ca de fapt la toata gama renault low cost. E problema unui contact umed intre 2 metale aluminiu pe corpul port-becuri vs nu sc ealaijul sufteltului pe conector. Fire scurte, vaiu mama lor, subdimensionate.
  Ca o instaaltie electrica facuta de tata lu’ Dorel, intr-un bloc comunist. Aluminiu amestecat cu cupru, da-i sa sara ca merge si asa.

  • Cristiansens

   Stiu prea bine, conduc unul…Dar avea lumini aprinse, ceea ce sugereaza ca stia ceva…Cum mi-a si zis. Poate pune un bec acolo, macar. Contez pe colegul de mai sus,sa-i aminteasca.

 3. Samaritenilor din prezent si viitor!Wake up ! „Vecina” n-o sa-si rezolve luminile de pe frana,pana ce n-o busi-o unul din spate,luat prin surprindere,sau pana ce n-o s-o amendeze o „cascheta”pt asta.Imi rezerv dreptul sa inclin (nu sa-i doresc) spre prima varianta.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!