It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

„S-a umplut de tembeli…”

Adăugat de cosmindaniel12
Raportează ca șters! 100

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

În prima fază, unii dintre cei mai mari idioți pe care i-am întâlnit. Primul a depășit relativ OK, în urma lui a intrat fără asigurare în depășire al doilea, forțându-mă să frânez. Dar când am văzut cum s-a aruncat și al treilea, absolut orbește, am încremenit. Drumul are șleauri în asfalt, formate de TIR-uri. Din cauza lor a fugit mașina stânga-dreapta. Frână de la 100 la 10 km/h, cu roțile dreapta în afara drumului.

Urmatoarele două faze mi s-au întâmplat în aceeași zi, la diferență de mai puțin de o oră. În a doua fază un cretin se aruncă în depășire, deși eu eram pe sensul opus la doar 100-150m depărtare, mergând cu 100 km/h. Am frânat până la 40.

În a treia fază un cretin la fel de idiot ca cel din prima fază. Și îmi semnaliza prin flash-uri cât e de tembel, la fel ca primul. Frână de la 90 la 20 km/h, cu roțile dreapta în afara drumului.

Scuze pentru calitatea filmării, folosesc temporar suportul cu ventuză.

6 comentarii

 1. Ce-mi „place” mie de astia care mai dau si flash-uri, adica da-te la o parte ca m-am bagat ca prostu’…

 2. Primele 2 depasiri sunt pe DN71. Nu exista drum pe care sa il fac pe ruta Bucuresti-Targoviste sau retur sa nu intalnesc astfel de specimene absolut retardate.
  Pe portiunile unde s-au format denivelarile acelea, te fura si fara franari de urgenta, ai impresia ca esti cu barca pe valuri daca nu mergi exact pe sleauri.
  +

  • Și al treilea tot pe DN71 e, la intrarea în Pucioasa.
   Denivelările alea sunt și mai „mișto” pe ploaie, când se strânge apă în ele, și iarna, când se formează stratul alunecos de sub zăpada mai proaspătă.

 3. Cel mai rau asta ma dispera, cretinii care dupa ce depasesc in halul ala, mai si dau flash-uri, pe sistemul „opreste-ti masina, daca nu vrei sa mori, ca trec eu”

 4. Tembelii erau dintotdeauna! Acuma au si masini…

 5. cosmindaniel12 0:06 Dap, depaseste si el in „plasa”, fara sa aiba o vizibilitate potrivita in fata si nici cu ce sa treaca daca apare cineva pe drum. 0:17 Atat de repede a tasnit de-acolo incat la revenirea pe sensul de mers nici n-a mai apucat sa schimbe semnalizarea pe dreapta 😀
  La 0:30 mai avea o sansa sa renunte, dar asa fac unii isi forteaza prea mult norocul care-i va parasi intr-o zi.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!