Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

S-a umplut Timisoara de cocalari

Adăugat de EOL
Raportează ca șters! 63

Francezi, nemti si alte natii… nu respecta nici reguli de bun simt, nici de siguranta, nimic.

Asta din clip era la cateva masini in spatele meu, in coloana, n-avea nicio treaba cu ambulanta.

9 comentarii

 1. Sofer de BMW-cocalarus supremus, 90% dintre șoferii de Bmw -uri sunt jeguri

 2. S-au intors stolurile din tarile calde… fac o nunta, cheltuie banii din proxenetism, se lauda cu masini de sute de mii de euro in care trec pe la finante sa isi ridice ajutorul social.

 3. Daca n-au frica de politie? Daca amenzile sunt blande? Aici pentru asa ceva, te baga la condus periculos si sare asigurarea de la $70/luna la peste $500/luna, apoi, la inca una d-asta si ramai fara posibilitate de a conduce mai bine de 3 ani

  • N-au nici o frica. Daca politia ii amendeaza, foarte probabil nici nu platesc amenzile.

 4. Asta se intampla pentru ca avem legi prea blande! In tarile cu apa mai calda, punea unul mana pe telefon si raporta la politie, iar respectivul, exersa mersul pe jos si muncitul pentru amenda o perioada suficient de lunga ca sa nu mai faca asa ceva a doua oara.

  • In teorie noi avem legi foarte aspre, problema este cine le aplica ca nu isi face treaba. Am un clip cu un curier mucos, incalca vreo 4 reguli de circulatie si aproape provoaca accident. Ce a zis politia dupa o luna si jumatate? Nu a fost filmat cu o camera omologata…

  • radumanea1

   In tarile cu apa calda…da! Dar aici unde curge doar apa rece, daca dai telefon ti se spune ca procesul verbal trebuie incheiat de agentul constatator.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.