Un an nou linistit

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 62

Am hotarat anul acesta sa imi activez modul Zen la volan permanent, cu exceptia cazurilor de forta majora.

Pana acum a functionat… mai am 363 de zile de rezistat.

Adaugiri:

  • prima faza, am mers pe partea cealalta, nimeni din restaurant nu a recunoscut ca ar fi a lui masina, asa ca obrazul a fost batut sub forma de broadcast, pentru cine s-o simti.
  • a 2-a faza, devine clasica trasa pe acolo alaturi de nerespectarea obligatiei de a merge inainte de pe cealalta banda. Cei care fac stanga de pe banda de inainte ajung pe B1 si dau nas in nas cu o groapa, deci daca mergi acolo pe B2 intre marcaje risti sa fi prins intre cel care nu stie sa ia curba si cel care ocoleste groapa.
  • a 3-a faza, misoginul din mine s-a abtinut.

Se poate vedea si aici: https://open.lbry.com/@RebounD11:4/An_nou_linistit:8
Daca va place acest site de hosting, sau vreti sa scapati de porcariile de pe Youtube cu copyright sau cenzura aleatoare si prost inteleasa, puteti folosi acest link. Pe post de disclaimer, eu o sa primesc 20 de LBC (aproape 0.6 dolari americani) pentru fiecare din primii 10 oameni care isi fac cont prin link-ul asta, deci maxim 6 dolari la cursul de schimb curent… pe care deocamdata nu am cum sa ii folosesc oricum. De acum o sa postez si aici (probabil doar aici de la un punct) toate clipurile, sunteti bineveniti sa va abonati (pentru fiecare abonat primesc jumate de cent american pe care nu am unde sa il folosesc). Chestie faina, site-ul are de curand (dupa ce am inceput eu sa uploadez) functie de sincronizare cu contul de Youtube care functioneaza foarte bine. Din motive de ordine si disciplina am ales sa nu fac sincronizarea dupa ce am testat-o.

4 comentarii

  1. Nu te mai uita la technology connections si Doug Demuro cand conduci 😀

    • Ascult în principal… ți se pare că îmi reduce calitatea condusului? 😛

    • Tocmai mi-am dat seama (he he) ca ultimele tale 2 comentarii la clipurile mele (si nu sunt sigur daca nu sunt toate astea 2) sunt despre ce canale de YouTube urmaresc in masina 😆

  2. La ultima faza eu tot timpul daca virez de pe banda a 2-a ma incadrez pe a 3-a pe Strada Cluj, ca sa evit situatii de genul asta. Aici consider ca e vina administratorului drumului, pentru ca el ar avea obligatia sa puna marcaje de ghidare in toate cazurile in care configuratia intersectiei nu e standard. Concret, e vorba despre doua benzi de pe care e permis virajul la dreapta, spre o strada cu 3 benzi (initial, ulterior 4).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!