Un caine inteligent

Adăugat de STF
Raportează ca șters! 98

Nu se vede in film dar inainte de a trece, cainele se opreste sa vada daca il las, apoi trece, va rog sa va uitati cu atentie sa observati ce bine se asigura pentru fiecare banda.

15 comentarii

 1. Mai inteligent decat majoritatea pietonilor :))…Am vazut si eu destui caini care asteptau la trecere.

 2. mi-am pus de multe ori intrebarea: daca dau pe trecerea de pietoni peste un caine „de casa”, care apartine cuiva, sunt anchetat pt neacordarea prioritatii pe trecerea de pietoni? ca ma gandesc ca „pietonul” nu e desemnat in lege a fi „FIINTA UMANA care se deplaseaza…” sau e?

 3. [quote]un caine “de casa”, care apartine cuiva[/quote]
  Nu cred ca patesti nimic, dar daca intradevar e a cuiva risti sa pleci cu ochii umflati.

 4. :)))=)))))) ce tare

  Multi pietoni nu se mai asigura si pentru banda 1 .

 5. Am intalnit si eu multe cazuri de genu asta.

 6. si tu ai fost de treaba la faza asta ca sunt multi care nu stau ei pe loc pentru un caine.

 7. Sunt mulţi care nu opresc pentru un om, dapăi pentru un câine 🙂

 8. Adaptare la mediu … am vazut multi maidanezi traversand regulamentar, pe trecere, pe verde. Au invatat …

 9. erai pe strada 7 Noiembrie?

 10. Si eu am vazut astfel de cazuri si intotdeauna am considerat ca unele cazuri cainii pot fi mai inteligenti decat multi oameni.

 11. Şi eu era să dau odată peste un câine pe trecerea de pietoni. Din fericire decât l-am împins.

  Faza este că la câini, nu prea ai timp să te opreşti. Un câine când merge pur şi simplu, este echivalentul unei persoane care are un pas grăbit.

 12. @eu, eram pe Soseaua Andronache

 13. Caineluii ii pasa de viatza lui si a puilor care-l asteapata in cotetz. Asta e o straduta nevinovata. Am vazut caine in actiune, asteptand la semafor pentru ditai bulevardul. Si era singur singurel. A plecat la verde, desi masinile erau oprite de multa vreme (semafor destept rau).

 14. Sincer….eu am avut pana anul trecut aici la mine la bloc un caine care uimea tot cartierul,dimineata la ora 8-9 avea program si mergea singur pana la alimentara unde timp de 4 ani in fiecare dimineata primea de mancare de la o femeie,pe drum avea de traversat o trecere de pietoni si o intersetie si mereu circula regulamentar….era si un filmulet cu el de youtube facut de niste copii…asa ca da,sunt si unii caini inteligenti!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.