Un gunoi pe E85

Adăugat de MRSTrafficCam
Raportează ca șters! 73

O primata care dupa ce te rupe cu flash-uri sa te dai pe acostament sa treaca el ca e mare grabit, opreste pe acostament sa arunce cateva gunoaie din masina si probabil, la cat de primata e, sa-si faca nevoile, ca ma gandesc ca gunoaiele le arunca si din mers.

7 comentarii

 1. Da, din pacate astea sunt exemplarele de pe drumurile noastre, astept cu nerabdare ziua cand aruncarea gunoaielor la intamplare va fi cu adevarat sanctionata in Romania.
  In alta ordine de idei, la final imaginile sunt de pe centura Craiovei.

 2. Drumul de la final, cel putin ce ai pus in video, nu e similar cu E85, ai linie continua si acostament mult mai ingust, de aici diferenta; altfel, la trafic masiv, ar fi fost aceeasi poveste.
  Sincer, in locul tau, eu as fi lasat nebunul sa se duca, multi sunt ca el, destul de idioti sa te depaseasca (periculos) prin dreapta cand au toata strada liber si te pot depasi regulamentar. Nu stiu, eu consider ca e mai safe asa decat sa-i provoc neuronul.

  • Pai cu ce l-am provocat? L-am lasat in treaba lui, era fix problema lui ce face, daca are chef sa zboare prin santuri pe acostament n-are decat, am fost martor la un accident acum aproximativ o luna pe acel drum tocmai din cauza la prostia aia de acostament.

   Acum, doar nu o sa ne dam de „frica” din fata la asemenea specimene, sa-ti fie frica sa circuli pe drum doar pentru simplu fapt ca ala nu stie pe ce lume traieste si se crede pe autostrada.

 3. Eddiemcstanley

  Ce ar merita omul asta ca pedeapsa? In plus acea depasire a lui mi se pare periculoasa. Ce ar merita acest imbeci? Astept sugestii…Sa stiu si parerea voastra, ca eu stiu ce i-as face.

  • Multe dar nu permite legea! :)) Dar sa te gandesti ca proștii ăștia dau flash-uri și mașinilor de politie neinscriptionate si apoi trag pe dreapta.

 4. Ala este un imbecil din toate punctele de vedere.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.