Un mare „Idiot” cu Porsche Panamera Pitesti

Adăugat de sibi
Raportează ca șters! 63

9 comentarii

 1. Ramai prost, de prostia altora

  Drumuri bune ! ” + „

 2. Probabil o fi aflat cat costa o revizie la Porș. Poti trimite filmarea la poltie sa-i faca o vizita sa-i mai potoleasca tunu’.

 3. i-ai dat si tu un claxon prelung acolo in giratoriu, nu? nu inteleg de ce trebuie neaparat sa faceti educatie in trafic? sunt unii care realizeaza ca au gresit si altii nu, iar cei din prima categorie o sa fie mai atenti pe viitor, ultima categorie o sa fie la fel mereu. pubertinul cu panamera este clar ca este un idiot daca la un claxon iti arata degetul si schimba directia doar ca sa aibe mai mult timp de sicanat. nu ma intelege gresit, nu e vina ta ca ala e idiot, dar daca lasi nebunii in pace ai viata mai linistita.

  • Poate asta e problema, ca mereu au fost lasati sa faca ce vor de catre cei cu bun simt; pe langa incapacitatea autoritatilor/politiei de ai detecta si elimina de pe strazi inainte sa raneasca.

  • salut nu a fost claxon au fost flash-uri ….avea banda de facut dreapta apoi putea sa se incadreze sa faca stanga unde vroia …deranjant este faptul ca a vazut ca vin si la puterea acelei masini de 300cp putea sa accelereze usor dara sa deranjeze dar mentalitatea „romanilor” ca daca au masina puternica sau scumpa sunt deasupra legii …cand sunt opriti de politie sunt miei nu stiu cum sa se mai scuze ..politia ar trebuii sa stea in orase in marile intersectii sa vada haosul si durerea in p… a acestor melteni

  • de aia se intampla tot felul de situatii in trafic pt ca romanilor nu le pasa si nu iau atitudine nu raporteaza la politie ..chiar am vazut acum cateva zile un video in care un meltean intrase peste al coducator auto in masina lui si-l batea iar pe fundal se auzea cum nevasta celui care filma spunea hai draca sa nu ne bagam ca ne bate si pe noi! deci in ce tara traim ?

 4. Omul poate il urmareste pe Tavi Pertea pe Youtube si a zis ca are prioritate, ca deh, daca asa zice Pertea, sigur asa e..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!