Un mic poc

Adăugat de corsicanu
Raportează ca șters! 34

Daune mai deloc, un pic zgariata bara desi sa auzit destul de tare bara este intacta, m-au uitat pe interior nu are nimic rupt.

9 comentarii

  1. Nu stiu de ce de la un timp nu mai pot vedea clipurile puse pe vimeo. Tableta este Lenovo TAB 2 A10-70L cu Android 5.0.1

  2. Esti un caz fericit…dar totusi il strangeam de gat pe ala/aia care te-a lovit.Unii stau lipiti de fundul tau atat de aproape ca iti numara firele de par din cap 🙁

    • Colegu Soferu,mai usor cu stransul de gat,se poate intampla oricui.Hai noroc.

  3. Mi se pare mie sau nu a avut ABS cel din spate? Cunosc fazele de genul, cand nu se respecta distanta de siguranta dintre vehicule. Ce sa mai zic de regula celor doua secunde? (atunci cand e uscat afara). Eu, unul, pun avarii atunci cand opresc la trecerile de pietoni (mi-am format un reflex), chiar si de la 30 km/h, pentru ai avertiza pe berbecii din spate si sa le scurtez timpul de reactie. Asta in cazul in care observa, caci daca ei stau cu ochii in telefon, pot sa pun eu si girofare. In acelasi timp, imi formez o idee despre cei din spate, de viteza cu care circula, ca sa stiu daca imi las si loc de „fuga” sau nu. Bine ca nu ai lovit pietonul din cauza celui din spate! Daca bara nu are nimic, inseamna ca a fost doar un pupic si nu ceva mai mare. + pt video.

  4. P.S. Recomand a se pune si o camera pentru spate, intrucat ajuta foarte mult in analiza evenimentelor.

  5. Daca elibera-i frana sa mai inainteze putin era de ajuns sa nu te mai loveasca.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.