Un Opel Astra blocheză salvarea

Adăugat de catalinux
Raportează ca șters! 18

Guest video by: catalinux
razvanbb: Să nu-i baţi? De alea câteva secunde depinde poate chiar viaţa unui om!

11 comentarii

 1. Pai ala-i „bos de bos” `tu-i mama lui de cretin azi si maine.

 2. Barosane? cand predam carnetul?

 3. @Radu-Mihai:
  Erau de fapt doua tantici la bord, pe la vreo 40-50 ani. Daca aveau mai mult se simt bine ca le-am dat doar atat.
  Sefa-i sefa…

 4. Ce amenda zdravana merita asta.

 5. Intrebare de baraj: daca urgenta era asa de mare, de ce a aprins atat de greu girofarul?

 6. sunt proaste, mah, se uita numa-n fata, nu gandesc traficul, nu coreleaza informatiile. Daca salvarea a luat-o in stanga, gata, ce treaba au ele?

  Am vazut una foarte misto: linia lui 41, o masina VW de la Rutiera voia sa intoarca pe linia tramvaiului. Se cocoata pe terasament, pune masina de-a curmezisul, urmand sa coboare. Se apropia relativ incet un Logan cu o mamaita la vreo 60 de ani. Teleghidata, gogule!
  Se tinea tare de volan si se uita fix in fata. Nici nu si-a pus mintea politistul sa coboare, a trecut dupa ea cand urmatorii au incetinit si l-au lasat. La pariu ca daca o intrebai dupa aia ar fi zis: ce Politie, ce masina???

 7. MiniMe, tu te-ai uitat macar la clip?
  Nu vezi ca salvarea sta in trafic normal, primeste apelul de urgenta, porneste girofarul si o ia in directia apelului(opusa celei in care mergea)
  Sau nu te-ai gandit la varianta asta? intrebare de bara, pff.

 8. nu cred ca a primit apel de urgenta in trafic ca ambulantele nu sunt taxiuri sa se plimbe aiurea pana primesc „comanda”. era fff aglomerat in fata si a intors sa o ia pe alt drum. dar boul (vaca) cu opelul unde dracu se grabea asa? nu a vazut ce e in fata?

 9. @ texterx, dragos ti-a raspuns destul de clar 😉

 10. Coboram si tipam la soferita!

 11. Se pare ca aici toti se contrazic da nimeni nu gandeste!!! texterx poate avea dreptate salvarea nu trebuia sa se plimbe sa primeasca apel de urgenta putea pur si simplu sa se intoarca de la un alt apel spre statie si intre timp sa primeasca un alt apel si sa plece in spre acea destinatie deci nu va mai contraziceti ca si el poate avea dreptate!!! Sarbatori fericite!!!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!