Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Un pic de neatentie

Adăugat de gix
Raportează ca șters! 42

8 comentarii

 1. Daca vad bine, baiatu’ n-avea centura.

 2. Asta cu centura, nu am observat. Cam asa pare.

  M-a mirat ineficienta la franare: rotile fata blocate, iar cele spate pareau ca nu au franat deloc …. + cauciucuri probabil uzate. Adica sa te duci sanie la viteza aia, pe carosabil uscat … Iarna ce mai faci?

 3. ABS dezactivat sau defect + cauciucuri de iarna. Se vede ca si prima frana a fost cu roata virata si s-a dus „sanie”.

  O sa mai treaca mult pana o sa intelegem (ca si natie) ca o masina nu inseamna doar costurile de achizitie, ea mai trebuie si intretinuta. Iar cand toti banii au fost dati pe achizitia masinii, de unde bani si de intretinere cand o anvelopa noua costa peste 100 de euro…

  Doar ca exemplu: am achizitionat de curand o masina noua (0 km) cu o valoare relativ decenta. Totalul cheltuielilor suplimentare (RCA, Casco, roti dedicate si anvelope de iarna, ceva suporti etc.) au costat undeva intre 10-15% din costul achizitiei propriu-zise. Ma intreb cati iau in considerare si acest supliment cand cauta o masina SH? Sau posibilitatea de aparitie a unor defecte care trebuie reparate?

 4. si la o cautare pe aida se poate vedea ca Audi-ul are o asigurare euroins, deci bafta celui cu mercedes sa isi mai repare masina!

 5. Clar lipsa ABS. Totusi e de laudat faptul ca a incercat sa faca ceva sa nu mearga sanie, pacat ca era cu rotile virate prea mult si nu s-a putut strecura printre masini fiindca a blocat rotile dupa viraj.

  • Eu cred ca se oprea inainte de a-l lovi pe autor. Dar pentru faptul ca circula cu ABS defect, merita ce a patit. La fel si cel cu mercedesul stationat in buza trecerii pentru pietoni. Karma nu doarme.

 6. Greu sa te uiti la mai mult de 50 de metri in fata , sa vezi ce se intampla , pentru unii 🙂

 7. Asta e karma, a vrut sa ii arate ca nu e ok sa parcheze in buza trecerii de pietoni.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.