Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Unde cap nu e …

Adăugat de florin86
Raportează ca șters! 33

Trei exemple de soferi adunate in doua ore:

 1. Neatentie provocata de vorbitul la telefon.
 2. Intersectie aglomerata, galben la semafor, opresc. Din spatele meu iese Audi-ul depasind pe linie dubla continua si trecand pe rosu.
 3. Putin mai tarziu, verde la mine, din dreapta trece pe rosu fara stres un BMW virand la stanga-mprejur.

9 comentarii

 1. Lasa ca nici la tine ocolitul prin stanga centrului imaginar nu functioneaza corespunzator…

  • razvan2003

   +

  • Stiu despre ce vorbesti, dar in acea intersectie nu functioneaza ocolirea centrului imaginar deoarece nu toti fac stanga si e posibil sa ii iesi unuia in brusc in fata.

  • Nu trebuie neaparat sa intri strict in fata lor dar nici atat de avansat cum s-a pozitoinat autorul…

  • Asa da, corect. Eu iti ziceam ca nu funtioneaza evitarea centrului imaginar pentru ca am mai incercat de cateva ori si am ramas ca prostu’ blocat in intersectie, pentru ca ceilalti care virau stanga nu ma evitau. Si atunci de-aia nici eu nu mai incerc sa mai evit centrul intersectiei. Asta, doar in intersectia respectiva, in alte locuri merge foarte bine aceasta evitare a centrului imaginar.

 2. Stiu ce zice in legislatie si ca o sa imi sara lumea in cap dar pot sa imi spun parerea. Aici sunt cate 2 benzi cu inainte sau la dreapta/stanga. Deci ca sa ocoloesti centrul imaginar prin stanga lui trebuie sa te pui pe contrasens in fata unuia care poate merge inainte… Unde mai pui si ca strada pe care o intersectezi este mare (2 benxi x 2 sensuri + scuar) deci mergi destul de mult pe contrasens cu riscul de a iti lua injuraturi si a ii bloca pe cei care vin pe contrasens si merg inainte in treaba lor…
  Dupa parerea mea regula poate fi aplicata insa cu succes daca sunt semafoare dedicate de viraj la stanga sau sunt strazi cu banda 2 obligatoriu stanga sau strazi mici unde ai vizibilitate sa poti sa efectuezi manevra fara sa ii incomodezi pe ceilalti.

  • Dar asa si trebuie… te pui tu pe sensul lui de mers si el pe al tau ca asa iti arata si la drpciv…

  • Daca doar eu fac stanga de pe b2 iar el merge inainte de pe b2 (pentru ca sagetile asa permit) atunci inseamna ca ma pun in fata lui pe b2 si il blochez?

  • Nu, vezi marcajul ala intrerupt? Mnoah, te opresti acolo… tu deja erai prea in fata dar ma rog… fa cum stii

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.