Unde va grabiti?

Adăugat de bulan.de.cluj
Raportează ca șters! 88

Niste grabiti care se zbat pentru 100 de metri avans , niste grabiti pt care indicatorul „accesul interzis” inseamna dublu sens , niste grabiti care nu au vreme sa-si puna casca pe cap ,ca sa nu se strice freza , niste grabiti pt care incadrarea corecta e doar un articol dintr-o lege , un grabit pt care sensul giratoriu inseamna ocolire prin stanga , un grabit care vrea cu atata ardoare sa depaseasca ,ca uita sa se mai asigure in oglinzi, un grabit care pt a depasi impinge totul din cale…….

Ce mai caută lumea:
 • regula prioritatii sagului turist

17 comentarii

 1. intrebare legata de ultima faza. daca este un rond, dar nu vezi nicaieri semnul de sens giratoriu, cum actionezi?

 2. Sunt faine.
  O singura remarca: la ultima faza, ala nu e giratoriu, ii lipseste ceva important:
  http://www.napocanews.ro/wp-content/uploads/2010/09/sens-giratoriu.jpg

 3. @parazitu , @vulpea : Dati stop cadru la 4:21 si uitati-va in stanga imaginii. Ce semn vedeti?

 4. „Cedeaza trecerea” Deci te comporti ca intr-un sens giratoriu normal.

 5. @ bulan.de.cluj, hah, e ascuns bine, nemernicul :D. Sincer, nu acolo se pune semnul, dar in fine..
  @ bogs, sunt de acord ca te comporti la fel, eu doar spuneam ca nu e giratoriu. bulan.de.cluj a demonstrat contrariul.

 6. Nu conteaza ca nu e semnul de sens. E la mintea cocosului ca daca vezi ceva rotund in loc de intersectie, e sens :)) Dar domnul nu cred eu ca le prea are cu sensurile :)) +

 7. daca guvernul ar obliga MILITIENI sa impuna legea asa cum trebuie si sa dea amenzi cui merita [ dupa fapta si rasplata] sigur romania ar ajunge una dintre tarile cu economia mai ridicata , cu bani stransi pe amenzi si cursurile de recuperat punctele de permis . Normal asta daca nu cumva cei care nu inteleg rostul LINIEI CONTINUE se „PUPA” cu vreun tir . Ce oameni inconstienti mai si ploua ai plus de la mine pt. video

 8. pinguinu nuclear

  @DinTraficCulese – serios? La „turist”, pe Calea Sagului, e sens? 😀

 9. @DinTraficCulese, in piata Quito din Bucuresti ( pe strada Paris ) e rotund, in jurul statuii, dar se aplica regula prioritatii de dreapta :D. Nu e o regula.

 10. pt ca locuiesc in zona: la 1-a faza, pe str.Iancu de Hunedoara e „proaspat” sensul unic. pus cam aiurea oricum, e o strada lata cu suficient spatiu pt 1 banda/sens. vezi situatia idem din p-ta 14 iulie cu intrarea din str.Vlahuta.

 11. @pinguinu : imi retrag cuvintele :))
  @vulpea : la fel ca mai sus

 12. La ultima faza eu tot nu cred ca e sens giratoriu. Mai degraba, indicatorul rotund din partea stanga ar reprezenta ”Accesul interzis”, pare ca e cu spatele la sofer.
  Si care-i faza cu trecerea de pietoni semaforizata ca nu prea pricep din descriere ?

 13. @DeeQ, eu văd semnul de giratoriu.
  http://goo.gl/wF0lH

  4.21, în stânga, cum a spus și bulan.de.cluj.

 14. Vina mea. E prea bine ascuns. Ar trebui unu sub ”Cedeaza trecerea” si unu chiar perpendicular pe strada. Ar trebui… Multumesc pentru lamurire.

 15. Foarte bune fazele surprinse 🙂
  1. De cand e sens unic pe I. de Huniade? Si eu am auzit de el doar de cateva zile. Oricum e statie de taxi in capatul dinspre Vlahuta, deci ai grija la surprize :))
  2. Depasirile au fost fenomenale, idioti de nota 10.
  3. Reisar #1 nu avea nici lumini aprinse…
  4. S-a lamurit problema deja, dar e bine de stiut ca nu orice rotund are regula sensului giratoriu. In Cluj sunt destule, sub podul din Manastur, Marasti, la Minerva etc.

 16. hahah cica „Unde va grabiti” si chiar el depaseste si la un moment dat zice „hai nene ca altii se grabesc”…pai unde te grabesti? ti-ai dat cu firma-n cap…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!