It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Undeva … pe Valea Oltului

Adăugat de MariusGMG
Raportează ca șters! 135

Depasire pe linie dubla continua cu … suportarea consecintelor! 😉
Cu 500 de metri inainte era MCV-ul. Cei cu Polo stateau sa opresca pe cei luati cu viteza de MCV si nu numai.

Ce mai caută lumea:
 • accidente pe valea oltului filmari
 • https://www trafictube ro/undeva-valea-oltului/

16 comentarii

 1. Graba….goleste buzunaru’.

 2. O fi fost oprit doar pentru ca a fost luat de MCV? Din filmare politia nu pare sa aiba foarte buna vizibilitate la depasirea lui din cauza copacilor de pe margine. Mi-ar parea rau sa fi fost oprit doar pentru viteza.

  Oricum, respect maxim pentru cel depasit din fata ta care a dat dovada de conduita preventiva, repliinduse cat mai pe dreapta in momentul in care l-a vazut pe ghiolban ca depaseste in curba.

 3. de obicei, la contraventiile legate de depasire, este oprit si cel depasit, ca martor. tind sa cred ca urma sa primeasca pv la indicatiile mcv-ului, cel mai probabil viteza peste limita, probata cu cinemometru.

 4. Nu comentez faptul ca respectivul a incalcat legea si sanctiunea este meritata, dar, poate imi explica si mie cineva, rostul liniei duble continue pe tronsonul de drum respectiv. Acolo este unul din putinele locuri unde se poate depasi in siguranta, pe valea Oltului.

 5. Ce bine imi pare, sai dea amenda maxima permisa de lege. O merita din plin :)))

 6. La cum se vede drumul pe acolo tare curios de explicatia celui care a decis dubla continua, caci nu prea se vede absolut nimic meritoriu pentru astfel de limitare

 7. de idiot ce a fost administratorul drumului … una din putinele zone cu vizibilitate si fix acolo nu te lasa ..adica daca ai un camion supratonaj si merge cu 30 ar trebui sa stai dupa el pana ce se termina lumea … multumita lor de idioti !

  nu zic ca ala cu clio nu a gresit dar si zonele sunt e asa fel facute !

 8. Cel din Clio clar a incalcat legea.
  Dar si administratorii drumurilor ar trebui amendati pt incompetenta. In cazul de fata vizibilitatea e buna, nu se vad drumuri laterale si ei pun linie dubla continua. In alte cazuri pun linie discontinua in curbe, sau si mai distractiv scot interdictia de depasire, ca peste 100m sa o introduca din nou.
  Iar politaii evident ca profita din plin de aceste idiotenii.

  • Total de acord cu tine. Am intalnit zone foarte periculoase (curba fara vizibilitate, cap de rampa/panta) unde era linie discontinua. De asemenea am intalnit zone unde este interzisa depasire, apoi apare linie discontinua, dar restrictia de depasire este inlaturata prin semn doar peste 50-100m mai in fata. Ar trebui ca semnele si marcajele sa te ajute, sa iti ofere niste indicatii, si sa iti faca calatoria mai usoara. Nu sa tot cauti vizibilitate in curbe periculoase cu linie discontinua, nu sa te uiti dupa politie cand este linie continua pusa degeaba, etc…

 9. Cred ca se trage de la faptul ca nu exista acostament si in cazul in care ar fii linie discontinua multi s-ar baga in depasiri riscante si pe care nu ai cum sa il eviti. Asa, linia dubla continua poate mai cerne dintre cretini, macar cu cei cu frica politiei.

 10. @MariusGMG Unii o cauta cu insistenta … si atunci o gasesc.
  +
  P.S. In aceeasi zona: 🙂
  http://www.trafictube.ro/calci-politia/ (3:24-4:05).

 11. Nu cunosc zona, dar, nu cumva si politistii au incalcat legea, obligandul pe vinovat sa treaca pe celalalt sens fiind si curba?

  • Indicatiile politistului au prioritate fata de celelalte mijloace de semnalizare rutiera (semafoare, indicatoare, marcaje).

 12. Karma is a bitch! 😀

 13. In the summertime- Mungo Jerry :))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!